Gabriela Dinu Survivor Romania 07.01.2023 12:53

Motivul inedit pentru care i se zice „Domnu’ Dan” lui Daniel Pavel de la Survivor România

Motivul inedit pentru care i se zice

Daniel Pavel a devenit cunoscut în toată România şi nu numai după ce a devenit prezentatorul emisiunii Survivor, înlocuind-ul pe Cosmin Cernat. Cu siguranţă cei care s-au uitat la emisiune au auzit de nenumărate ori apelativul „Domnu’ Dan” în rândul concurenţilor din emisiune.

Majoritatea s-au gândit, probabil, că este vorba despre vârsta pe care o are. Nimic mai fals, pentru că „Domnu’ Dan” a dezvăluit de unde se trage, de fapt, acest apelativ.

Daniel Pavel e „Domnu’ Dan” chiar şi acasă

Până şi familia îl mai strigă uneori aşa, se amuză teribil când chiar fiul său este cel care îl cheamă prin casă folosindu-se de apelativul pe care până nu demult Daniel Pavel era obişnuit să-l audă doar în Republica Dominicană. Totul a pornit de la o glumă, după cum povesteşte chiar el:

”Să știi că totul s-a petrecut în Dominicană. Factual, e vorba de un regizor de platou care, împreună cu un concurent, a început să-mi spună ”domnu Dan”. ”Domnu Dan să vină la cameră! Domnu Dan, hai să se liniștească concurenții!”. Astfel, o vorbă de platou a ajuns să intre, cumva, în mentalul colectiv și eu m-am trezit cu acest apelativ.

Nu e vorba de vârstă. E, mai degrabă, vorba de drăgălășenia adresării. E o formă de respect. Îmi zice chiar băiatul meu – care e adolescent. Câteodată, pe un ton ritos, așa, îmi zice: Domnu Dan”, a povestit Daniel Pavel la Pro TV.

Concurenţii Survivor România – Faimoşi şi Războinici

Începând cu 9 ianuarie, Daniel Pavel a primit în „subordine” 24 de concurenţi noi, faimoşi sau mai puţin cunoscuţi, cei care nu sunt celebri, dar care sunt pregătiţi să dea totul în junglă. În Dominicană, din partea Faimoşilor, au plecat:

Carmen Grebenișan, influencer, Jorge, cântăreț și prezentator, Ada Dumitru, actriță, Ionuţ Iftimoaie, fost luptător K1, Maria Constantin, solistă muzică populară, Remus Boroiu, antrenor de fitness, Bianca Patrichi, dansatoare şi coregrafă, fostă concurentă la „Românii au talent” şi nepoata lui Cornel Patrichi, Doc – Vlad Munteanu, artist hip-hop, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, fost jurat la „Imperiul Leilor”, Ştefania Stănilă, fostă gimnastă și Gheboasă, cântăreţ din noua generaţie,

Alin Chirilă, luptător MMA, Robert Moscalu, barman, Alexandra Porkolab, manager de marketing şi vânzări, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

Survivor România se vede la Pro TV luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, şi în exclusivitate pe Voyo, cu o zi înainte.