Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:51

Damian Drăghici: vârstă, CV, înălțime, greutate, avere, soție

Damian Drăghici: vârstă, CV, înălțime, greutate, avere, soție

Damian Drăghici s-a născut pe 31 martie 1970, în Bucureşti, fiind un celebru artist român, care cântă la mai multe instrumente muzicale. Este şi compozitor şi producător de muzică şi, mai nou, realizator de podcasturi.

Damian Drăghici s-a născut într-o familie de muzicanţi, iar atunci când avea doar 10 ani a învăţat să cânte la nai. Şi asta nu e tot, de la 3 ani a început să practice diverse instrumente, din cele mai simple şi până la cele mai dificile. Aşa ajungea ca la vârsta de doar 15 ani să cânte alături de Orchestra de muzică populară Radio din Bucureşti.

Ce scrie în CV-ul lui Damian Drăghici?

Pe când avea doar 18 ani a fugit din România şi s-a stabilit în Grecia. Acolo a cântat prin diverse cluburi şi chiar pe străzi, până când a fost descoperit de un reprezentant al celebrei firme Sony Music, care avea să-i schimbe total viaţa.

După ce a fost ascultat cântând, reprezentantul Sony i-a oferit o bursă de studiu la Berklee, Boston, iar pe perioada în care a locuit în Los Angeles a înregistrat 20 de albume, participând şi la albumul care a câştigat premiul Grammy în 2006. Damian Drăghici a fost implicat şi în politică, fiind senator în Parlament în perioada 2012-2016, ca reprezentant al Bacăului.

Damian Drăghici a făcut furori în America, acolo unde a cântat alături de James Brown, Joe Cocker, Nigel Kennedy şi a absolvit şcoala de muzică Berklee din Boston Magna Cum Laude.

Date Biografice Damian Drăghici: înălțime, greutate

Nume complet: Drăghici Damian
Data naşterii: 31 martie 1970
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Paula Rosenberg Drăghici (căsătoriţi în perioada 2012 – 2018), iubită în prezent este Cristina Stroe
Greutate: 82 kg
Înălţime: 1,87 m

Viaţa sa personală a fost una tumultoasă. A fost căsătorit cu Paula Rosenberg Drăghici în perioada 2012 – 2018, apoi s-a îndrăgostit de Cristina Stroe, cea care îl va face tătic pentru prima oară.

Averea lui Damian Drăghici nu este una însemnată, are două terenuri, un apartament de 100 mp, bijuterii în valoare de peste 50.000 de euro. Alături de iubita sa, Damian are în prezent în conturi aproximativ 20.000 de euro şi mai multe datorii.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Alex Dima
Dragoş Petrescu
Bogdan Micu
Cristina Bâtlan