Mocanu Cosmin Știri 27.12.2022 12:08

Dana Budeanu CV și date biografice, copii. Câți bani face din Youtube și pe cine are iubit în prezent

Dana Budeanu CV și date biografice, copii. Câți bani face din Youtube și pe cine are iubit în prezent

Dana Budeanu a făcut o mică avere cu rubrica Verdict, pe YouTube. Creatoarea de modă s-a făcut cunoscută la nivel național cu rubrica Verdict, de pe Youtube. Stiridirecte îți face o incursiune în viața vedetei.

 Dana Budeanu a reușit, contrar modului violent în care s-a făcut remarcată – fiind una dintre cele mai critici voci din lumea politică și mondenă a României – să își țină departe de ochii lumii viața sentimentală.

Chiar dacă nu se știu multe despre viața privată a Danei Budeanu, există informații care fac din creatoarea de modă un exemplu pentru cei care vor să ajungă la un anumit nivel financiar.

Dana Budeanu a dat un mare Verdict pe YouTube

În momentul în care Dana Budeanu și PROTV au rupt contractul, toți credeau că acest eveniment consemnează finalul carierei în media a creatoarei de modă. Numai că Dana Budeanu a fost inspirată, iar atenția acesteia s-a îndreptat către Youtube.

Cu rubrica “Verdict”, Dana Budeanu a căpătat un capital uriaș de imagine, dar a câștigat și sume frumoase de bani. Canalul de YouTube a reușit să strângă până acum 191 de mii de abonați și peste 100 de clipuri încărcate.

Cu cine s-a iubit Dana Budeanu?

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, proprietarul trustului de presă Gândul și fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu.

Pentru că nu a putut să stea departe de modă, după divorțul de Dana Budeanu Radu a luat tot o creatoare de modă.

Dana și Radu Budeanu au două fete: Dana şi pe Maria Budeanu. Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor. Într-un interviu, Dana Budeanu dezvăluia că principala dorință a sa este să aibă o relație bună cu Radu Budeanu de dragul fetelor pe care le au împreună.

Dana Budeanu, vrăjită de un tinerel?

Despre Dana Budeanu nu se știu foarte multe detalii din dormitor. S-a zvonit, într-o perioadă, că Dana Budeanu a căzut pradă farmecelor lui Iulia Moga. Fratele mult mai cunoscutului Marius Moga ar fi reușit să o ducă în pat pe Dana Budeanu.

La acel moment Iulian Moga era unul dintre cei mai în voga regizori romani de videoclipuri. Desi era mai tânăr decât Dana Budeanu, relația lor părea să se îndrepte către ceva mult mai serios. Din nefericire, presa nu a mai scris nimic despre cei doi, iar relația lor pare că s-a sfârșit.

Ce studii are creatoarea de modă?

Cine este iubitul actual al Danei Budeanu se poate considera un bărbat fericit. Designer-ul a știut să își croiască singura drumul încă din tinerețe. Nu este uşor să ajungi recunoscut şi apreciat pentru munca ta, de aceea, pentru a ajunge aici Dana Budeanu a investit mult în studiile sale.

A studiat la Royal Holloway of London marketing-management, apoi a făcut un master în European Business la London School of Economics. Doctoratul şi l-a dat la University College London în integrare europeană.

Câţi bani câştigă Dana Budeanu din Youtube

Deşi este divorţată, Dana Budeanu poate fi considerată cu adevărat o femeie independentă şi de succes. La filmările emisiunii „Verdict despre banii câștigați cu ajutorul contului de Youtube”, Dana Budeanu a făcut declaraţii surprinzătoare:

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cășcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou. Eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu vă fi nimeni în spate niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane… Înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cășcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat vă fi donat în întregime. Vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el vă fi donat în întregime.”

Potrivit site-ului socialblade.com, Dana Budeanu încasează, lunar, de la Youtube, în jur de 1000 de dolari.