Gabriela Dinu Știri 16.12.2021 13:48

Concurenți Survivor România 2022. Cine sunt primele nume angajate de Pro TV

Concurenți Survivor România 2022. Cine sunt primele nume angajate de Pro TV

Pro TV se pregăteşte intens de debutul show-ului Survivor, „furat” de la Kanal D şi a ofertat vedete şi personalităţi din România cu priză la public. Mulţi se întreabă care sunt concurenţii care vor lua startul la Survivor 2022, difuzat la Pro TV.

După ce Survivor România a făcut furori la Kanal D, cei de la Pro TV au intrat pe fir şi au cumpărat formatul. Astfel, din 2022, Survivor va putea fi văzut pe postul din Pache Protopopescu.

Câţi începe Survivor România la Pro TV?

Pro TV nu a luat doar formatul, ci şi prezentatorul, pentru ca show-ul să păstreze în linii mari caracteristicile care l-au făcut atât de iubit şi urmărit. Astfel, Daniel Pavel va prezenta emisiunea care se va difuza anul viitor.

Din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” 2022 fac parte următorii 12 concurenţi CRBL (43 de ani, fost component al trupei Simplu), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”.

Citeşte şi:

Câți bani poți scoate într-o singură zi de la bancomatele ING, BCR, Banca Transilvania sau BRD
Cum se scrie corect gramatical: nicio legat sau nici o dezlegat

Survivor a mai avut doar un sezon la Kanal D şi acela a fost câştigat de Edmond Zannidache, protejatul lui Alex Velea. Până la acest show, postul turcesc a mai avut şi Exatlon. Ultimul sezon difuzat de Exatlon a fost câştigat de Elena Ionescu, fostă solistă în trupa Mandinga.

Pro TV a anunţat distribuţia completă pentru Survivor, însă nu şi data exactă a apariţiei, care se aşteaptă să fie în primăvară.

Până ca cei 12 concurenţi să fie anunţaţi în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, s-a vehiculat că Antonia şi Alex Velea ar urma să participe şi ei, însă acest fapt nu s-a mai materializat.