Ioana Filipescu Vedete 21.03.2023 18:41

Nelu Cortea: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Nelu Cortea: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu - Concurent America Express

Nelu Cortea va participa la realityshow-ul ”America Express”, unde face echipă cu prietenul lui, Cătălin Bordea. Actor de meserie, devenit, ulterior, vlogger și stand-up comediant, Nelu a luat în piept aventura vieții de peste Ocean, de unde poate câștiga 30.000 de euro, premiul cel mare.

Nelu Cortea avea să-i cunoască pe Micutzu și pe Bordea, alături de care o perioadă s-a amuzat cu multe glume, iar cei doi îi făceau propunerea: să se apuce de stand-up comedy. Iar Nelu nu a stat pe gânduri.

Nelu Cortea, master la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică

Nelu Cortea este partenerul de emisiune al lui Cătălin Bordea, prietenul lui, și a studiat la Universitatea Națioanală de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Are, de asemenea, un master la aceeași Universitate.

Nelu Cortea a făcut parte din mai multe distribuții, iar de ceva vreme este coleg cu Cătălin Bordea. Tocmai de aceea, ambii au decis că este timpul să meargă, împreună, într-o nouă provocare. Iar ”America Express” a venit la fix.

„Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”, a spus Nelu Cortea.

Completat de colegul și prietenul lui, Cătălin Bordea: „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare.

Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt”.

Nelu Cortea va face echipă cu prietenul lui, Cătălin Bordea, la ”America Express”

Nelu Cortea biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ioan Mihai Cortea
Anul nașterii: 1986
Locul nașterii: Cluj-Napoca
Înălțime: 1,87 m
Greutate: 84 kg

Nelu Cortea a trăit în pandemie și din YouTube

Pentru toți artiștii, pandemia a însemnat un moment greu în viața lor. Și pentru Nelu Cortea situația nu a fost deloc ușoară. Dar s-a descurcat din economii plus rezervele financiare venite din YouTube.

Asta pentru că materialele lui primesc mereu sute de mii de like-uri care înseamnă, de fapt, bani.

Cortea și Bordea țintesc premiul de 30.000 de euro de la ”America Express”

Prima ediție a realityshow-ului America Express va fi difuzată în septembrie la Antena 1, dar filmările se derulează deja pe continentul american.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor avea de înfruntat, în lupta lor pentru marele premiu, nu mai puțin de opt echipe, de asemenea, formate din nume cunoscute în showbizul românesc.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, artista Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bianca Adam ”Tequilla” și mama sa, Mihaela.

Componentii celor 9 echipe de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.