Ioana Filipescu Vedete 14.01.2023 18:38

Larisa Iordache: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu – Concurent America Express

Noua Nadia! Așa au numit-o specialiștii în gimnastică atunci când Larisa Iordache dădea primele semne ale unei cariere ce se întrevedea glorioasă. Nu a egalat-o pe ”Zeița de la Montreal”, dar a adus destule medalii României.
Larisa Iordache: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu - Concurent America Express

Larisa Iordache s-a apucat de gimnastică întâmplător. Era remarcată în parc, de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. Avea să cucerească prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”. Iar de acolo drumul a fost ascendent.

Larisa Iordache, o carieră explozivă

”E unică în gimnastică”, era caracterizarea Mariei Bitang. “Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”, spunea antrenoarea lotului național de gimnastică. Și a fost.

Medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la Olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 14 ori medaliată europeană!

Avea să se retragă, după mai multe accidentări, în ciuda abiției sale de a continua. O făcuse nu numai o dată, dar, la un moment dat, a spus stop, după ultima operație suferită.

Larisa Iordache biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Larisa Iordache
Poreclă: Pici, Pikachu
Data nașterii: 19 iunie 1996
Vârsta: 26 de ani
Locul nașterii: București
Înălțime: 1,55
Greutate: 47 de kg

Larisa Iordache, la ”America Express”, în echipă cu Diana Bulimar

Larisa Iordache avea să ”atingă” și zonele showbizului. A acceptat provocarea America Express – Drumul Aurului, unde face echipă cu Diana Bulimar, fosta colegă de la lotul național de gimnastică.

Momentul a culminat cu împlinirea unui an de la moartea mamei ei, femeia care a îndrumat-o către gimnastică. Larisa i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant, chiar de pe traseul din America Express.

„Acum un an, m-am întâlnit cu un sentiment dur, era un sentiment pe care nu-l mai simțisem până în acel moment. Însă am înțeles că trebuie să învăț să trăiesc cu asta! În mintea și sufletul meu ești permanent vie și simt cum mă îmbrățișezi zilnic cu căldura grijei tale pe care o ai de acolo de unde ești. Însă, asta nu mă reține nici măcar o secundă ca în fiecare zi să mă gândesc la tine cu un dor pe care nu cred că o să pot să-l controlez vreodată. Te iubesc mami! Și îți mulțumesc că m-ai crescut cu toată puterea și pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viață”, a scris Larisa Iordache, pe rețeaua de socializare.

Larisa Iordache, salariu, rentă viageră și bonus de la ”America Express”

Larisa Iordache s-a retras anul trecut din gimnastică, dar grație performanțelor obținute în întreaga ei carieră primește o rentă viageră de la statul român. Una deloc de neglijat, aproximativ 14.000 de lei.

Veniturile ei sunt, însă, mult mai mari. Show-ul ”America Express” îi mărește conturile, de asemenea, și salariul pe care-l primește în calitate de antrenor de gimnastică, meserie pe care a îmbrățișat-o atunci când a renunțat la cariera de sportivă de performanță.

Ei sunt cei 18 concurenti de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.