Ioana Filipescu Vedete 02.07.2022 13:19

Cosmin Micutzu Nedelcu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, surse de venit

Cosmin Micutzu Nedelcu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, surse de venit

Cosmin Nedelcu, cunoscut pe numele de scenă drept Micutzu, este actor de film și de stand-up comedy. S-a făcut cunoscut prin apariții la Comedy Central România, dar în emisiunile ”În puii mei!”, ”Băieți de oraș” și ”iUmor”.

În urmă cu cinci ani, avea să scoată primul său special, ”Te fac să râzi”. După lansare, a început să realizeze singur un podcast numit ”Micutzu’s Podcast”, în care are și unii invitații.

Munca lui este răsplătită din plin, sălile unde își ține numerele fiind mereu pline. Așa că banii nu constituie o problemă pentru unul dintre cei mai de succes actori de stand up comedy.

Micutzu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Cosmin Nedelcu

Data nașterii: 22 iulie 1986

Locul nașterii: Focșani

Vârsta: 35 de ani

Înălțime: 1,90 m

Greutate: 120 de kg

Cosmin Nedelcu a jucat în opt filme

Cosmin Nedelcu a bifat nu mai puțin de opt roluri în tot atâtea filme, primul, în urmă cu 13 ani.

Iată care sunt filmele în care Micutzu și-a pus amprenta: Copacul dorințelor: La 6 KM, 202 m distanță de centrul orașului (2009), Websitestory (2010), IMPROvSHOW (2014), Petrecere privată (2016), Faci sau taci (2019), 5Gang: Un altfel de Crăciun (2019), Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie (2021), Teambuilding (2022).

Micutzu are o iubită inginer, dar pasionată de pictură

Cosmin Nedelcu are o relație de câțiva ani cu Dumitrița Razlog, de profesie inginer. Iubita lui Micutzu este, însă, pasionată de pictură, ba e și talentată, desenele sale fiind impresionante.

Dumitrița și Micutzu se implică în tot felul de activități caritabile, potrivit paginilor lor de socializare, și par că au foarte multe lucruri în comun. Dumitrița participă la aproape toate show-urile umoristului, iar cei doi se plimbă în străinătate ori de câte ori au ocazia.

Micutzu a slăbit 50 de kg în trei ani

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a avut mari probleme cu greutatea. A vorbit despre asta în emisiunea „În fața ta”, povestind cum a reușit să slăbească 50 de kilograme, în trei ani.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit actorul.

Alături de un prieten care se opera de micșorare de stomac a fost Micutzu la spital, iar când s-a pus pe cântar avea cât amicul lui, 167,8 kilograme.

„El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a dezvăluit Cosmin Nedelcu.

Dieta a fost completată de sport, „de vreo doi ani cu bicicleta, nu serios. Mai ales vara făceam 20 kilometri cu bicicleta”, a adăugat Micutzu.