Ioana Filipescu Vedete 21.03.2023 18:41

Cătălin Bordea: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Cătălin Bordea:  CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu - Concurent America Express

Cătălin Bordea este un comediant român aflat în topuri, alături de Micutzu, Vio, Teo sau Costel. A devenit celebru grație numerelor sale savuroase de stand-up comedy, dar și ca asistent al lui Dan Capatos, la ”Un show păcător”, apoi la ”Xtra Night Show”, de pe Antenă.

Lui Cătălin Bordea nu i s-a pus totul pe tavă, ba chiar a avut o viață grea, demnă de un scenariu hollywoodian. A fost lăsat în voia sorții de tatăl lui, la vârsta de doi ani, într-un autobuz, iar bunica lui avea să-l găsească întâmplător.

Cătălin Bordea, absolventul de Artă Teatrală

Cătălin Bordea a studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București. Talentul său a ieșit la iveală, astfel că avea să facă parte din mai multe producții românești, printre care „La Bloc” și „Fete cu lipici”. Ultima provocare a lui, ”America Express”.

Asistentul lui Capatos la ”Xtra Night Show”, unde câștigă 1.000 de euro lunar, s-a născut în Botoșani, iar greutățile copilăriei aveau să-l lovească de la o vârstă fragedă. Chiar el avea să povestească. „Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului Flacăra, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu… A început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci l-a înjurat pe maestrul Păunescu. A fost dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări”, a povestit Bordea.

Cătălin Bordea biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Cătălin Bordea
Data nașterii: 16 decembrie 1984
Locul nașterii: Botoșani
Vârsta: 37 de ani
Înălțime: 1,90 m
Parteneră: Livia, soție

Abandonat de tatăl lui într-un autobuz

La un astfel de eveniment, tatăl lui Cătălin avea să-și cunoască soția. ”Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la doi ani, când a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură dată. Eu eram manelist, el rocker. Apoi, ne-am despărţit”, a continuat comediantul.

Dar când avea doi ani, tatăl său l-a abandonat într-un autobuz. ”El m-a urcat în autobuz, repet, aveam doi ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

Livia, soția lui, îl completează! Zâmbetul ei l-a fascinat

Cătălin Bordea o cunoștea pe Livia, viitoarea soție, în 2012. După doi ani de relație, bruneta și co-prezentatorul lui Capatos se căsătoreau civil. Abia la cinci ani distanță, Livia și Cătălin se cununau religios într-un cadru intim, de basm. Cei doi au fost însoțiți de rudele cele mai apropiate și de câțiva prieteni.

Livia Bordea, originară din Măcin, județul Tulcea, stabilită de ani buni în București, este instructor de kangoo jumps. Până să înceapă relația cu Bordea, era stewardesă și a locuit, pentru o bucată de timp, în Dubai.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi dă energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, a povestit mâna dreaptă a lui Dan Capatos la emisiunea de pe Antena Stars.

Ei sunt cei 18 concurenti de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.