Ioana Filipescu Vedete 21.03.2023 18:41

Doina Teodoru: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Doina Teodoru: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu - Concurent America Express

Doina Teodoru este o actriță născută în Galați, dar care avea să se mute în București, în urmă cu mulți ani. Și unde și-a urmat pasiunea, actoria. A câștigat sezonul al treilea iUmor, în 2017, dar a apărut și în câteva filme.

Doina Teodoru avea să-și întâlnească și iubirea, nu cu mult timp în urmă, și este vorba de un celebru bucătar, Cătălin Scărlătescu. Cei doi vor forma și una dintre cele nouă echipe de la ”America Express”, realityshow cu marele premiu de 30.000 de euro.

Doina Teodoru iubita lui Cătălin Scărlătescu

Relația cu juratul de la ”Chefi la cuțite” s-a înfiripat în urmă cu aproximativ un an. Cei doi se afișau în public după o perioadă de discreție, dar, vedete fiind, nu au putut ascunde relația la infinit.

Cătălin Scărlătescu avea să facă dezvăluirile. „Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Diferența de vârstă dintre cei doi nu a contat. Este mai mică cu 17 ani decât celebrul bucătar. Șatenă de 32 de ani și juratul de 49 se bucură de timpul petrecut împreună atât în țară, cât și în vacanțele din străinătate, Thailanda și Grecia, acolo unde au fost de când formează un cuplu.

Doina Teodoru biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Doina Teodoru
Data nașterii: 15 noiembrie 1989
Vârsta: 32 de ani
Locul nașterii: Galați
Înălțime: 1,66 m
Greutate: 53 de kg
Partener: Cătălin Scărlătescu

Cine este Doina Teodoru

Doina Teodoru, participantă la realityshow-ul ”America Express” alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, s-a remarcat, în urmă cu cinci ani, la iUmor, concurs pe care l-a și câștigat, intrând în posesia premiului de 20.000 de euro. Avea să apară, apoi, alături de Mihai Bendeac, nimeni altul decât unul dintre jurații emisiunii, într-un serial realizat de actor.

De altfel, Mihai Bendeac avea să spună că nu a mai întâlnit o femeie cum este Doina Teodoru, alături de care a jucat în producția Băieți de oraș. Actrița a interpretat rolul iubitei comediantului Micutzu.

În 2011, a abordat primul rol, în filmul Happy Meal. Apoi, a avut prexzențe notabile în IUmor (2017), ”Băieți de oraș” (2017), ”See You Soon” (2019).

Născută în Galați, dar mutată de mulți ani în Capitală, Doina Teodoru a colaborat cu mai multe teatru, între care Teatrul de Comedie, Teatrul Principal sau Teatrul Mic.

A studiat Arta actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale.

Componentii celor 9 echipe de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.