Ioana Filipescu Vedete 07.02.2023 17:43

Bruja: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, biografie, salariu – Concurent America Express

Bruja: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, biografie, salariu - Concurent America Express

Bruja este o cântăreață de trap, care are colaborări de primă clasă cu artiști celebri precum Connect-R, Irina Rimes, Karmen și multe alte nume cu rezonanță. Mai nou, cântăreața participă la realityshow-ul America Express, unde face echipă cu iubitul ei, Pufeh.

Bruja avea să devină cunoscută în urmă cu trei ani, atunci când își făcea apariția spectaculoasă la Urbanist Sessions, unde a cântat. Episodul cu ea de pe Youtube din seria Urbanist Sessions a stâns peste 2,8 milioane de vizualizări și 3.000 de comentarii. Acum este celebră, face și bani din hobby-ul ei. Și se luptă, alături de Pufeh, pentru cele 30.000 de euro, premiul cel mare de la America Express.

Numele de scenă, Bruja, înseamnă vrăjitoare în spaniolă

Numele ei de scenă, Bruja, înseamnă vrăjitoare în limba spaniolă și este inspirat din istoria femeilor care erau arse pe rug în secolul XIII, pentru că se ocupau cu vrăjitoria. Sau, cel puțin, de asta erau suspectate. Ideea din spatele îmbrățișării acestui nume de scenă este corelarea obiceiului vechi cu „rugul” pshologic al zilelor noastre.

Pentru că este pe cai mari, Bruja tocmai se pregătește să aducă la lumină un album plin cu melodii de suflet pentru fanii săi. Va avea, de asemenea, colaborări inedite. Artista a ales să cânte stilul trap pentru că îi oferă o senzație euforică, dar și pentru că o astfel de muzică menține vie cultura hip-hop-ului de altădată.

Bruja are colecție de peruci

Tatăl ei a avut un mare merit în ascensiunea vedetei, fiind cel care a influențat-o în alegerea pe care ea a făcut-o. Iar cei apropiați au fost mereu lângă ea, sprijinind-o. „Mi-am creat o anumită imagine de viitor cu mine cântând pe scene mari. Mi-am pus intenția foarte bine, am vizualizat-o, m-am folosit de experiența mea în a asculta muzica dobândită de la tatăl meu și BOOM! S-a întâmplat!”, a povestit Bruja într-un interviu.

Bruja a participat și în juriul de la One True Singer, unde a făcut ravagii în primele episoade, grație vestimentației ei excentrice. Bruja are o garderobă aparte, în sensul că reușește să combine vintage-ul cu noutatea secolului XXI, plus întreaga sa colcție de peruci.

Bruja biografie: vârstă, înălțime

Nume real: Teodora Mîzgoi
Data nașterii: 11 ianuarie 1995
Vârsta: 27 de ani
Înălțime: 1,63
Greutate: 51 de kg
Iubit: Pufeh

Bruja face echipă cu Pufeh la America Express

Bruja va participa, alături de iubitul ei, Pufec, la America Express 2022, care se va difuza pe Antena 1. Cei doi fac echipă împreună și speră la marele premiu, de 30.000 de euro. „Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-a împins să acceptăm provocarea America Express ”, au declarat cei doi înaintea plecării la filmări.

Componentii celor 9 echipe America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.