Ioana Filipescu Vedete 07.02.2023 17:42

Melinda Gărdescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Melinda Gărdescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu - Concurent America Express

Melinda Gărdescu, soția celebrului Puya, este o prezență discretă, căreia nu-i place să apăară în public, să dea interviuri. Melinda își joacă perfect rolul de mamă pentru cele trei fete pe care le are cu rapperul.

Melinda Gărdescu și soțul ei au primit, de curând, oferta, pe care au acceptat-o: să participe la realityshow-ul America Express! Cei doi vor forma una dintre cele nouă echipe care se vor bate pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Melinda Gărdescu e cu ochii numai după cei trei copii

Puya și Melinda au împreună trei copii, Iuliana, Melisa și Alexandra. Pentru ea ei sunt totul, motiv pentru care nu are un serviciu, are ochi doar pentru ei 24 de ore din 24. În trecut, Puya mărturisea că familia ocupă un loc important în viața lui.

“M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil, d-aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea ”, avea să dezvăluie Puya, cel care îi este alături Melindei.

Melinda Gărdescu biografie: vârstă, înălțime

Anul nașterii: 1989
Vârsta: 33 de ani
Locul nașterii: Deva
Înălțime: 1,57
Greutate: 50 de kg
Partener: Puya, soț

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda Gărdescu

Se întâmpla în urmă cu mulți ani, când Melinda termina clasa a XII-a. Prezenta un Bal al Bobocilor din Deva, eveniment la care Puya a fost invitat să cânte. Doar că artistul avea să ia țeapă cu banii de la organizatorii evenimentului. Așa se intersecta cu Melinda!

„Ea prezenta balul și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă.

Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine, acum regret, sincer. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții ”, avea să rememoreze Puya.

Puya și Melinda s-au căsătorit în 2011

Puya și Melinda Gardescu s-au căsătorit în anul 2011, iar de atunci cei doi sunt mai mult decât fericiți, mai cu seamă că în viața lor au apărut trei copii.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți doreșți, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineață la școală ”, a povestit Puya.

Ei sunt cei 18 concurenti de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.