Ioana Filipescu Vedete 07.02.2023 17:43

Joaquin Bonilla: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu – Concurent America Express

Joaquin Bonilla: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie, salariu - Concurent America Express

Joaquin Bonilla este coechipierul stistului Ovidiu Bută, la realityshow-ul America Express, care va fi difuzat începând cu luna septembrie, la Antena 1. Joaquin a ajuns în București în 2002, pentru un loc de muncă de patru luni, dar pe pământ românesc a rămas. Atunci a început cariera lui.

Joaquin Bonilla avea să ajungă să lucreze cu companii din industria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci, chiar și cele pentru mâncare de pisici, cărora le-a făcut campanii publicitare. A făcut același lucru și atunci când s-a apucat de social media și digitalizare.

Copilărie grea, salt spectaculos după ce a trecut din petrecere în petrecere

Concurentul de la ”America Express” are 52 de ani și s-a născut în Ciudad de Mexico. A absolvit Universidad Autonoma Metropolitana, în perioada anilor 2000, iar actuala lui meserie este creative director, story teller și personal brand coach, leader pentru branduri premium.

Joaquin Bonilla a venit în România în 2002

Nu i-a fost deloc ușor în copilărie, deși tatăl lui provenea dintr-o familie bogată. Când a venit criza și în Mexic, unde locuia atunci, au început problemele financiare în familia lui, mama, tatăl și cele două surori vitrege. Problemele au condus la divoțul părinților lui. A fost poate cea mai grea perioadă din viața lui Joaquin, pentru că tatăl lui a plecat din casă.

Și totuși, a găsit soluția. Poate părea ilar, dar tânărul a început să frecventeze diferite cercuri, în care se dădeau petreceri. Nu a ratat multe, a cunoscut oameni, iar prietenul lui avea să-l ajute să se angajeze la faimoasa agenție de publicitate Mc Cann Erickson.

Joaquin Bonilla biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Joaquin Bonilla
Anul nașterii: 1970
Vârsta: 52 de ani
Locul nașterii: Ciudad de Mexico
Înălțime: 1,83
Greutate: 79 kg

Joaquin Bonilla, pas în România în 2002, ascensiune fulminantă

În timp ce era la facultate, Joaquin decidea să o apuce pe un drum artistic. Pentru început, a predat graphic design, dar ținta lui era una mult mai importantă.

Faptul că a lucrat la agenție l-a ajutat foarte mult. Și-a creat propriul drum, reușind să devină Director de Creație Jr. A înaintat, rapid, în carieră și a ajuns story teller. În România pășea în 2002, căutând un post de director de creație cu experiență internațională. Pentru patru luni, atât cât era contractul, a ”semnat” Joaquin pentru România, dar aici avea să rămână.

Dificilă a fost perioada de acomodare într-o altă țară pentru mexican, dar a răzbit. Și-a creat propriul brand și a urcat, încet, dar sigur, pe treapta profesională. Astfel, a început să lucreze cu unele dintre cele mai mari companii din industria FMCG, mâncare, auto finanțe, bănci. Le-a făcut campanii publicitare ca la carte!

Avea să se apuce, apoi, de social media și digitalizare. De unde câștigă, de asemenea, o grămadă de bani.

Joaquin Bonilla participă la America Express alături de Ovidiu Bută

Joaquin Bonilla, la ”America Express”, alături de Ovidiu Bută

Joaquin Bonilla avea să accepte provocarea ”America Express”, unde va participa în echipă cu stilistul Ovidiu Bută. Și se va duela cu celelalte opt echipe, pe ”Drumul Aurului”, aventurându-se pe o rută de aproximativ 7.000 de kilometri, pentru premiul de 30.000 de euro.

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.