Ioana Filipescu Vedete 07.02.2023 17:43

Bianca Adam Tequila: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu – Concurent America Express

Bianca Adam Tequila: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu - Concurent America Express

Bianca Adam ”Tequila”, influencer urmărit de peste un milion de oameni pe Instagram, va merge, alături de mama ei, la marea competiție America Express. Bia are doar 24 de ani, dar a repurtat un fenomenal succes în mediul online.

Bia și mama ei vor face parte din cele nouă perechi de vedete care au pornit în aventura vieții lor, în realityshow-ul filmat pe o rută de 7.000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cine este Bianca Adam ”Tequila”, unul dintre concurenții America Express

Cine este fata care a devenit, peste noapte, o vedetă a mediului online? Bianca Adam (Bie Adam sau Tequila) avea să intre în mediul online în 2012 și a devenit, rapid, unul dintrei cei mai urmăriți creatori de conținut din România.

Bianca Adam ”Tequilla” va participa, alături de mama ei, la ”America Express”

Are un milion de urmăritori pe Youtube, 1,8 milioane de abonați, iar pe Tik Tok, peste 700.000. Originară din Craiova, Bianca Adam are 24 de ani, este excentrică, veselă, pusă pe șotii și adoră provocările.

Tocmai așa a și devenit cunoscută în online, seriile „Adevăr și provocare” fiind deja celebre în comunitatea ei. S-a lansat și în mediul muzical, cu mai multe piese care au intrat pe platformele Spotify, Deezer și YouTube. Acum, următorul plan este de a câștiga ”America Express”.

Bianca Adam Tequila biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Bianca Adam
Data nașterii: 28 iulie 1997
Vârsta: 24 de ani
Locul nașterii: Craiova
Înălțime: 1,65 metri
Greutate: 47 de kg

Bianca Adam ”Tequilla” a trecut prin clipe traumatizante în urmă cu doi ani, fiind bătută cu ranga, în stradă

A fost bătută în stradă, alături de iubit, cu o bară de metal

Avea să treacă printr-un episod traumatizant, în urmă cu doi ani. S-a întâmplat la Chiajna, când a fost bătută pe stradă, alături de iubitul ei. Pe 26 mai 2020, un dezvoltator imobiliar i-ar fi lovit cu o bară de metal. Totul după ce Bianca Adam ”Tequilla” și-a parcat mașina, dar a lovit și a spart o bucată de marmură din rampa unei săli de fitness. Care, firește, aparținea dezoltatorului agresor.

„Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi. Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor”, a povestit Bianca.

“Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier de trei metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. L-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere”, a mai dezvăluit Bianca Adam ”Tequilla”.

Componentii celor 9 echipe de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.