Gabriela Dinu Știri 15.03.2023 23:15

Jean Gavril: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri

Jean Gavril: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri

Jean Gavril este un cântăreţ şi compozitor român de pop rock şi rock alternativ. S-a născut pe 21 noiembrie 1993 la Constanţa şi a debutat în muzică după ce a semnat cu casa de discuri Roton Music, în 2014.

Piesa lui de debut a fost „Nebun de legat”, iar câteva luni mai târziu a semnat şi cu Hahaha Production, cu care a lansat melodia „Totul sau nimic”. Chiar şi în prezent, Jean Gavril este un artist dublu semnat, având contracte cu ambele case de discuri.

Cine este şi cum a devenit celebru Jean Gavril?

Jean Gavril participă la Dancing on Ice: Vis în doi, de la Antena 1, pentru a-i susţine visul partenerei sale, Ana Maria Ion, o antrenoare şi patinatoare din România, care luptă de dragul de a face performanţă în acesr sport, dar care are nevoie de sprijin financiar pentru a continua antrenamentele de specialitate de peste graniţă, precum şi studiile.

Dar acum să aflăm cine este, de fapt, Jean Gavril şi cum a devenit el faimos la noi în ţară. Cântăreţul a urcat pe scene importante de la noi din ţară, festivaluri celebre, frecventate atât de români, cât şi de străini, precum sunt Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Romanian Creative Week, Gala Forbes și Elle Style Awards.

Pe când avea doar 7 ai, acesta a primit cadou de la părinţii săi o chitară electrică, apoi a început să o studieze în cadrul Liceului de Arte alături de Victor Albu din Constanţa. De atunci, a început să participe la numeroase concursuri de muzică, pe care le-a şi câştigat.

Unde s-a născut Jean Gavril?

Jean Gavril s-a născut într-o familie de muzicieni, tatăl său fiind violonist, a cântat în corul armatei, iar mama sa este profesoară de pian. Încă de mic i-a fost insuflată pasiunea pentru muzică şi lumea artistică.

Din liceu a început să cânte ca solist în corul şcolii, apoi a cântat în diverse formaţii de cover-uri din oraşul său natal. S-a mutat în Bucureşti, după ce s-a înscris la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu din Capitală, fiind de profesie arhitect.

După mutarea în Bucureşti a început să fie invitat pe scenele celebre de la noi din ţară şi a cântat la numeroase festivaluri. A compus şi muzică şi a colaborat cu artişti precum : Lucian Nagy, Șerban Cazan, Vladimir Coman Popescu, Smiley, Feli, Angus Mihai, Florian Rus, Tudor Chirilă, Adrian Despot, NOSFE, Bruja, JO, JUNO.

Ce nu ştiai despre Jean Gavril?

– face bani din muzică, acum şi din TV;
– trăieşte o poveste de dragoste cu femeia cu care este încă din liceu. Se numeşte Bianca, s-au căsătorit de curând, şi au împreună o fetiţă pe nume Eva Maria;
– au avut o nuntă uriaşă, la care au fost peste 400 de persoane.

Date Biografice Jean Gavril: înălțime, greutate

Nume complet: Jean Gavril
Data naşterii: 28 ianuarie 1989
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: Bianca Gavril
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,76 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: