Ioana Filipescu Vedete 14.01.2023 18:38

Diana Bulimar: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu – Concurent America Express

Diana Bulimar: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, salariu - Concurent America Express

Diana Bulimar, alături de o altă mare gimnastă a României, Larisa Iordache, a luat în brațe marea provocare, ”America Express”. Filmările pentru noul sezon sunt în toi, iar cele două prietene și foste colege la lotul național vor face echipă și pe Drumul Aurului.

Cine este Diana Bulimar, gimnasta cu o impresionantă carieră și care a ales acum ”America Express”, show-ul prezentat de Antena 1? Ce vârstă are, CV, salariu?

Diana Bulimar, fosta campioană europeană și medaliată la Jocurile Olimpice, a renunțat la gimnastică și a făcut un masterat de marketing și management și cursuri de antrenor personal. A decis, apoi, să lucreze cu copii între doi și șase ani la GymNadia, o sală din complexul Ion Țiriac, deschisă la inițiativa Nadiei Comăneci. De altfel, marea gimnastă a avut-o idol în copilărie pe ”Zeița de la Montreal”, atunci când s-a îndreptat către acest sport.

„Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare”, avea să facă un scurt rezumat al carierei sale.

Diana Bulimar biografie: Înălțime, greutate

Nume complet: Diana Laura Bulimar

Data nașterii: 22 august 1995

Vârsta: 26 de ani

Locul nașterii: Timișoara

Înălțime: 1,55 m

Greutate: 44 de kg

Diana Bulimar, rentă viageră de 7.000 de lei

Diana Diana Bulimar încasează aproape 7.000 de lei lunar, renta viageră de care beneficiază ca urmare a performanțelor obținute în gimnastică, pentru România. Și nu e totul, sub aspect financiar. Fosta gimnastă mai câștigă bani și din postura de influencer, dar și pentru că este comentator la concursuri de gimnastică.

Mai nou, banii vin și de la ”America Express”, unde s-a încumetat să participe, făcând echipă cu Larisa Iordache, fosta colegă de la lotul național de gimnastică.

Larisa Iordache și Diana Bulimar fac echipă la competiția America Express, de pe Antena 1

Diana Bulimar, sinceritate maximă! Câți iubiți a avut

Diana Bulimar a dat dovadă de o maximă sinceritate și nu a evitat răspunsul la întrebarea despre numărul iubiților ei. S-a întâmplat într-un interviu în care a dezvăluit că zece este numărul acestora. Nu toate relațiile au fost ok, cu atât mai mult cu cât Diana nu a ascuns că este o femeie geloasă. A avut, se pare, și motive.

„Să spunem că sunt exact câte degete avem la ambele mâini. Să îmi spună că iese cu băieții și de fapt să fie și fete de față, nu e ok. Cred că tata m-a învățat un lucru și anume că poți să îi dai drumul pe timp de zi, dar dacă pe timp de noapte se întoarce, înseamnă că este al tău. Da, eram geloasă. M-am uitat în telefonul unor băieți. Asta e. Ideea e că nu pot da vina doar pe mine, atât timp cât ei vorbeau și cu alte fete. Adică eu vedeam că ei vorbeau cu alte fete și eu nu puteam. Cred că o dată sau de două ori am avut un șoc și m-am despărțit”, a povestit Diana Bulimar.