Gabriela Dinu Știri 23.01.2022 09:32

Dan Capatos: CV, vârstă, ocupație, avere, afaceri, soție, familie, salariu la Antena 1

Dan Capatos: CV, vârstă, ocupație, avere, afaceri, soție, familie, salariu la Antena 1

Dan Capatos este un jurnalist român, prezentator al emisiunii Xtra Night Show, difuzat la Antena Stars. S-a născut pe 25 mai 1973 la Ploieşti, este zodia Gemeni şi are o înălţime de 1,78 m.

S-a angajat în presă la vârsta de 19 ani, la Evenimentul Zilei, acolo unde a ajuns să fie numit redactor-şef adjunct. Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi după job-ul de la Evenimentul Zilei s-a angajat ca junior editor la Revista Playboy.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Dan Capatos?

După o perioadă de muncă asiudă, a fost promovat şi acolo în funcţia de editor executiv. A intrat în televiziune ca prezentator al emisiunii VDTV, de la Antena 3, după care s-a mutat la Antena 1, ca şef de secţie de Monden. A devenit apoi prezentator al emisiunii Dimineaţa devreme, alături de Cristina Cioran şi Cristina Dochianu.

A fost mutat pe segmentul de noapte şi a primit propria emisiune, „Un show păcătos”, pe care o prezenta alături de comediantul Cătălin Bordea şi Siviu Andrei. A avut asistente celebre în această emisiune, precum Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu şi altele.

În 1993, acesta a fost ofertat de Pro TV, dar i-a refuzat politicos. În acea perioadă, a fost acuzat că ar fi atentat la siguranţa naţională, după ce a înregistrat şi publicat convorbirile licenţioase ale şefei de cabinet a lui Ion Iliescu.

Date Biografice Dan Capatos: înălțime, greutate

Nume complet: Daniel Teodor Capatos
Data naşterii: 25 Mai 1973
Locul naşterii: Ploieşti, România
Parteneră: Monica
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,78 m

La Antene, Dan Capatos are un salariu de 16.800 de euro pe lună, fiind plătit cu suma de 800 de euro pentru fiecare ediţie de XTRA Night Show pe care o prezintă la Antena Stars.

Dan Capatos este căsătorit cu Monica de peste 20 de ani. Chiar dacă nu face parte din viaţa publică, soţia păcătosului nu este străină de aceasta, fiind şi ea tot jurnalistă. Cei doi s-au cunoscut în redacţia Revistei Playboy, pe vremea când Capatos era redactor-şef.

Atunci când s-au cunoscut, atât Dan cât şi Monica, erau angajaţi în alte relaţii, iar ea era chiar în prag de căsătorie. Au renunţat fiecare la celălalt şi şi-au format propria familie. Cei doi au împreună un băieţel de 10 ani, pe nume Andrei.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: