Ioana Filipescu Vedete 14.01.2023 18:38

Pufeh: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, biografie, salariu – Concurent America Express

Pufeh: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, biografie, salariu - Concurent America Express

Pufeh, unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, face parte din echipa care va înfrunta soarta cu un euro pe zi la ”Merica Express”. Are peste 18,5 mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde își derulează majoritatea activităților din care face o căruță de bani.

Pufeh va face echipă la ”America Express” cu prietena lui Bruja, Teodora Mîzgoi, pe numele adevărat, o cântăreață de muzică trap.

Pufeh face bani din Instagram

Pufeh nu duce grija zilei de mâine. Este un cunoscut influencer, iar cei aproximativ 18.000 de vizitatori îi aduc un venit consistent. Persoană amuzantă, în primul rând, Pufeh este expert în beauty, știe toate produsele cosmetice, de altfel, este cunoscut drept mâna dreaptă a Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan.

Cei trei colaborează, fiind și din același oraș. Astfel, ei administrează împreună costume de baie pentru fete, branduri de haine, dar și cosmetice. Iar participarea la ”America Express” poate însemna pentru Pufeh șansa de a-și mări veniturile dacă va câștiga competiția al cărei premiu este de 30.000 de euro.

Pufeh biografie: înălțime, greutate

Data nașterii: 1994
Vârstă:28 de ani
Înălțime: 1,65
Greutate: 80 kg
Parteneră: Teodora Mîzgoi, alias Bruja

Pufeh are de răzbit între concurenții celebri de la ”America Express”

Pufeh și iubita lui, Bruja, fac pereche în realityshow-ul ”America Express”, unde concurenții se luptă să supraviețuiască doar cu un euro pe zi.

Cine sunt cele nouă perechi care s-au înscris în cursă la cel mai greu show din România care îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Iată concurenții de la America Express?

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela! Acestea sunt vedetele care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru titlu de câștigător al spectaculosului concurs.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-a împins să acceptăm provocarea America Express ”, a declarat Pufeh, alături de iubita și colega lui de concurs, Bruja.

Ei sunt cei 18 concurenti de la America Express

Iată care sunt cele nouă echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.