Ioana Filipescu Vedete 04.04.2022 17:46

Virgil Steblea: CV, înălțime, vârstă, afaceri, venituri, familie

Virgil Șteblea, unul dintre afaceriștii și ”craii” din Capitală s-a ”cumințit”, după ce a început relația cu Adelina Pestrițu, de altfel, femeia pe care a dus-o în fața altarului. Bărbatul s-a așezat la casa lui, mai mult, în căminul celor doi a apărut și minunea Zenaida Maria, care va împlini cât de curând patru anișori.

CV-ul lui Șteblea este unul destul de încărcat, afaceri, femei frumoase, toate ”istorie” după ce a cunoscut-o pe Adelina.

Virgil Șteblea a început afacerile în Germania

Născut pe 13 noiembrie, Virgil Șteblea este un Scorpion de 1,87 m care a prins gustul afacerilor în Germania, acolo unde, de altfel, locuiesc părinții lui. Pe tărâm nemțesc și-a ridicat afacerea care îi aduce și acum venituri consistente, dar a revenit în România, unde a continuat pe aceeași linie.

După ce avea s-o cunoască pe Adelina, Virgil avea să deschidă și cu ea o afaceri, cu ceasuri de lux, online pe timpul pandemiei. Apoi, l-au inaugurat și fizic, doar că lucrurile nu au mers prea bine, astfel încât au rămas doar la primna variantă. Cu toate acestea, Virgil Șteblea se poate mândri că învârte o afacere de câteva sute de mii de euro.

Zenaida Maria, minunea din familia lui Virgil Șteblea

Virgil Șteblea intra în vorbă pentru prima dată cu Adelina Pestrițu în 2017. A discutat câte-n lună și-n stele la telefon, apoi cei doi s-au întâlnit. Șase ore a durat totul, iar de atunci împreună sunt. „Am apreciat la ea timiditatea pe care a afișat-o la prima întâlnire, simțul umorului și faptul că este un om bun și sincer”, au fost calitățile Adelinei care l-au vrăjit pe Virgil.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea deveneau părinți pe 3 august 2018, când a venit pe lume Zenaida Maria, într-o clinică privată din București.

Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu s-au căsătorit în 2019

Adelina și Virgil spuneau da în fața ofițerului Stării Civile pe 3 iulie 2019, iar nunta, de vis, avea loc două săptămâni mai târziu, cu 300 de invitați.

Verighete speciale au avut cei doi, pentru că iubesc la nebunie bijuteriile. „Ne-am dorit ca aceste verighete să fie unele speciale și făcute fix după sufletul nostru. Modelul este unul care înfrumusețează atât mâna unei femei, cât și a bărbatului, lucru destul de rar întâlnit la bijuteriile universale. Am ținut să fie ambele identice. Atât eu cât și Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină și bătute în diamante”, a explicat, la acea vreme, Adelina Pestrițu.

Virgil Șteblea, afaceristul topit după tatuaje

Are corpul plin de tatuaje, pentru că este topit după ele. Dar cel mai spectaculos desen este chipul Adelinei, făcut pe piept. „El şi-a tatuat portretul meu pe piept. Avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yng şi Yang pe pumn, aici pe mână şi mai sus mâna pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele.

Când şi-a tatuat portretul am fost impresionată şi nu neapărat că dacă asta nu ar fi, nu exită dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată”, a spus Adelina.

Citește și alte biografii ale concurenților din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022:
Andreea Tonciu
Otilia Bilionera
Xonia
Radu Itu
Elena Chiriac
Cătălin Zmărăndescu
TJ Miles
CRBL
Robert Niță
Roxana Ciuhulescu
Emil Rengle
Laura Giurcanu