Gabriela Dinu Știri 18.03.2021 13:01

Totul despre Adelin Petrișor 67, revelația Tik Tok-ului: vârstă, înălțime, CV, loc de naștere, familie

Totul despre Adelin Petrișor 67, revelația Tik Tok-ului: vârstă, înălțime, CV, loc de naștere, familie

Adelin Petrişor este un alt personaj controversat din lumea internetului, de la noi. Tânărul creează conţinut pe platforma Tik Tok şi este urmărit de 415.000 de oameni care îi vizualizează şi apreciază zilnic videoclipurile.

Fără vreo legătură, desigur, cu mult mai celebrul jurnalist de război, Adelin Petrişor, care a lucrat în trecut la Antena 1, Adelin Petrişor 67 este revelaţia internetului. Acesta este numele său de pe Tik Tok, unde acesta postează diverse videoclipuri amuzante.

Cine este, de fapt, Adelin Petrişor 67?

CV-ul lui Adelin Petrişor este simplu, puţin încărcat, căci nu i-a plăcut prea mult munca. A fost plecat în Germania, acolo unde s-a angajat la un depozit, după care a schimbat domeniul şi a intrat în agricultură. A cules legume şi fructe pentru mai mulţi ani, însă durerile de spate l-au cocoşat, aşa că s-a angajat în construcţii.

Nici acolo nu i-a mers prea bine, căci şi-a dat demisia şi a devenit şomer. Fără un loc de muncă activ, Adelin Petrişor şi-a găsit alinarea în braţele internetului şi uşor, uşor a devenit cunoscut pe Tik Tok prin clipurile mai mult auto-ironice.

Date Biografice Valentin Butnaru: înălțime, greutate
Nume complet: Petre Adelin Adrian
Data naşterii:1980
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Necăsătorit
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,65 m

În prezent, platforma Tik Tok este slab monetizată şi conturile precum al său încă nu sunt sponsorizate în niciun fel, dar Adelin trage speranţe că pe viitor va reuşi să fructifice contul unde îl urmăresc aproape jumătate de milion de oameni, cifră care nu este deloc una mică.

Adelin Petrişor, pe numele său real Adelin Adrian Petre, are 415.300 de urmăritori pe contul de Tik Tok, acolo unde poate fi găsit cu un simplu search al numelui de utilizator adelinpetrisor67. Atunci când vorbeşte despre el, Adelin spune că nu e vedetă, ci doar face „caterincă” şi nu vrea să facă promovări.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ştefan GHE de la Craiova
Dorian Popa
Selly
Dana Budeanu