Ioana Filipescu Știri 14.09.2023 11:48

Sile Cămătaru: CV, vârstă, greutate, înălțime, afaceri, cazier, familie, nume real

Sile Cămătaru: CV, vârstă, greutate, înălțime, afaceri, cazier, familie, nume real

Sile Cămătaru are un trecut glorios în lumea interlopă. De fapt, ”istoricul” lui în ale infracțiunilor pleacă dinainte de Revoluție, când clanul pe care-l conducea, alături de fratele lui, mult mai ”viteazul” Nuțu, dădea spargeri după spargeri.

A stat mulți ani după gratii, având condamnări, unele de care a scăpat, altele când lumea i s-a ”înfundat”. Cine este Sile Cămătaru, interlopul care a speriat Capitala mulți ani la rând?

Sile Cămătaru: cazier, nume real

Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, fratele lui Nuțu Cămătaru, are un cazier care trezește invidie în lumea interlopă. A făcut cunoștință cu celula pentru prima dată în 1989, dar în documentele judiciare el figura, atunci, ca recidivist. Cu opt ani de închisoare ”lovea” atunci interlopul, dar pe care nu avea să-i facă integral.

Scăpa de pușcărie în 1990, printr-un decret det de Ion Iliescu, așa cum se întâmplase și înainte de Revoluție, atunci Ceaușescu era cel care semna tot un decret ce aducea fericirea multor persoane cu trecut infracțional.

Cea mai grea condamnare pe care a primit-o Sile Cămătaru a fost de 13 ani de închisoare. S-a întâmplat în 2012, când a fost acuzat pentru fapte de proxenetism, şantaj, constituire de grup de crimă organizată.

În februarie 2020, Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Pe lângă aceștia, el trebuie să mai execute un rest de pedeapsă de 1.210 zile de închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani anterioară, într-un alt dosar.

Sile Cămătaru biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Vasile Balint
Data nașterii: 11 ianuarie 1968
Vârsta: 54 de ani
Locul nașterii: București
Înălțime: 1,80
Greutate: 96 de kg
Parteneră: Mirela, soție

Condamnările lui Sile Cămătaru

  • 29 martie 1989, opt ani de închisoare pentru participarea la nouă spargeri de locuinţe
  • 2 iunie 1989, 8 ani de închisoare pentru participarea la 32 de spargeri de locuinţe
  • 24 iulie 1995, 2 ani de închisoare pentru fals şi uz de fals – utilizarea unui paşaport contrafăcut
  • 11 mai 2012, 13 ani de închisoare pentru fapte de proxenetism, şantaj, constituire de grup de crimă organizată
  • 15 februarie 2020, 6 ani cu executare pentru proxenetism

Sile Cămătaru: familie, afaceri

Sile Cămătaru are o familie numeroasă. O soție care i-a dăruit nu mai puțin de șapte copii și care îl așteaptă acasă, el fiind după gratii, la penitenciarul Rahova, în urma unei condamnări de șase ani, pe care a primit-o în 2020.

Rebecca, Daiana, Nicoleta, Sara, Albert, Dani și Mario sunt cei șapte copii ai lui Sile, pe care-i iubește ca ochii din cap.

Altfel, Sile Cămătaru a obținut numeroase venituri din afacerile ilegale, pentru unele dintre ele ajungând după gratii. Sumele de bani câștigate de el, dar și de fratele lui, Nuțu, ajung la câteva milioane de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman
Mugur Ciuvică