Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:03

Ilinca Vandici: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Ilinca Vandici: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Ilinca Vandici este o cunoscută prezentatoare TV din România, iar în prezent moderează emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D.

S-a născut pe 17 iunie 1986 în Oradea, judeţul Bihor, România, mai are o soră pe nume Natalia. Are 49 de kilgorame la o înălţime de 1.70 şi silueta ca trasă prin inel, cu dimensiunile aproape de perfecţiune, adică 90 – 63 – 90.

Cum a ajuns cunoscută, de fapt, Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici nu are studii de specialitate în jurnalism, ci este absolventă a Universităţii Româno – Americane, specializarea Management – Marketing. Frumuseţea care o caracterizează i-a adus o mulţime de premii în tinereţe, câştigând rând pe rând Miss Bihor, Miss Mamaia.

A participat apoi la Model of the Universe 2004, unde a fost laureată cu premiul presei şi un curs de pregătire în televiziune din partea celor de la B1 TV. Ulterior, aceasta se angaja ca prezentatoare a rubricii meteo din cadrul aceleiaşi televiziuni. A prezentat apoi show-ul Bulevard de la Kanal D, Stele sub lupă, la Antena 1, Cancan TV etc.

În prezent, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacşu, din 2017, alături de care are un băieţel. Până să îşi unească destinele cu acesta, a avut o relaţie tumultoasă cu fostul fotbalist Ciprian Marica.

Date Biografice Ilinca Vandici: înălțime, greutate

Nume complet: Vandici Neacşu Ilinca
Data naşterii: 17 iunie 1986
Locul naşterii: Oradea, Bihor, România
Partener: Andrei Neacşu
Greutate: 49 kg
Înălţime: 1,70 m

Ilinca Vandici a povestit după ani de la despărţirea de Marica prin câte a trecut în cei doi ani de relaţie cu el, fotbalist fiind. Prezentatoarea TV spunea că era înşelată constant de Ciprian, cel care nu a avut niciodată puterea, conform spuselor ei, să îşi asume o relaţie serioasă cu ea.

În prezent, Ilinnca Vandici face bani din job-ul de prezentatoare, de unde încasează lunar suma de 7.000 de euro, dar şi din multiplele contracte de imagine pe care le are, datorită frumuseţii şi notorietăţii sale. În trecut, i se zicea „Doamna crăcă”, poreclă de care nu doreşte să audă nici măcar în ziua de azi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Tufaru
Răzvan Burleanu
Andrei Vochin
Cornel Dinu