Gabriela Dinu Știri 28.10.2021 15:42

Ioana Tufaru: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Ioana Tufaru: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Ioana Tufaru este un personaj controversat din spaţiul monden românesc. S-a născut în 1977, într-o familie celebră, mama ei fiind celebra actriţă şi cântăreaţă de muzică folk, Anda Călugăreanu, iar tatăl Dan Tufaru.

Ioana Tufaru s-a plâns întotdeauna în presă că viaţa i-a fost un adevărat calvar, făcut chiar de tatăl său, Dan Tufaru. Despre acesta a mai spus că ar fi încercat să scape de ea într-un mod total neortodox, internând-o într-un spital.

Cine este, de fapt, Ioana Tufaru?

Aceasta l-a acuzat pe tatăl său că a internat-o la spitalul din Odobeşti, forţând un diagnostic fals de retard mintal. Între timp, s-a constatat că Ioana Tufaru era perfect sănătoasă, după ce angajaţii centrului au spus că fiica Andei Călugăreanu nu ar fi trebuit să fie adusă acolo niciodată. S-a constatat că era doar o încercare a tatălui de a scăpa de ea pentru că îi încomoda viaţa.

După ani în care viaţa i-a fost pusă sub lupă şi alegerile criticate, Ioana a povestit prin ce dramă a putut să treacă. Se pare că atunci când era internată la Urlaţi, aceasta ar fi rămas însărcinată, însă nu a fost lăsată să păstreze copilul din cauză că se afla într-un centru pentru persoane cu handicap. Externată şi fără deprinderi practice, aceasta nu a lucrat şi a trăit din mila oamenilor, fiind văzută de multe ori cerşind în mijloacele de transport în comun.

Date Biografice Ioana Tufaru: înălțime, greutate

Nume complet: Tufaru Ioana
Data naşterii: 1977
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: Ionuţ Mardare
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,65 m

Aşa a ajuns să o ajute inclusiv Gigi Becali, cel care i-a oferit inclusiv o casă după ce s-a căsătorit civil cu Ionuţ Mardare şi a devenit mama unui băieţel, pe nume Luca. În luna septembrie a anului 2019, Ioana Tufaru s-a operat special pentru a slăbi, apoi a reuşit să dea jos 70 de kilograme. Aşa a ajuns să fie şi distribuită într-o piesă de teatru pentru prima dată în viaţa ei.

Ioana Tufaru nu are nici avere şi nici salariu, căci este casnică.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Şoşoacă
Corina Caciuc
Tudor Silviu Samuilă
Basarab Panduru
Cornel Dinu