Gabriela Dinu Știri 20.11.2021 14:00

Mugur Ciuvică: CV, salariu la Antena 3, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Mugur Ciuvică: CV, salariu la Antena 3, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Mugur Ciuvică este un prezentator TV din România, care activează în prezent la Antena 3. A fost consilier prezidenţial în mandatul lui Emil Constantinescu.

S-a născut pe 7 iulie 1960 în Bucureşti, are 61 de ani şi este de profesie medic şi jurnalist. Din luna aprilie a anului 2005 acesta ocupă funcţia de preşedinte a asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, având ca obiectiv analizarea şi anchetarea oamenilor din sfera politică, precum şi a instituţiilor din domeniul public.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Mugur Ciuvică?

Mugur Ciuvică este absolvent al Colegiului Naţional Sfântul Sava din Bucureşti, precum şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, specializarea Pediatrie. Puţini ştiau acest fapt despre Ciuvică şi anume că la bază este medic pediatru.

În perioada 1990 – 1996, Mugur Ciuvică a fost asociatul a două firme private, apoi a îndeplinit funcţia de consilier de stat la Preşedinţia României în cabinetul lui Emil Constantinescu timp de patru ani. Din 2001, acesta devenea director executiv al Asociaţiei pentru Educaţie Cetăţenească (ASPEC) şi în perioada 1991 – 2003, acesta a fost membru al Organizaţiei Muncitoreşti a PNŢCD, precum şi purtător de cuvând al Acţiunii Populare din 2003 şi până în februarie 2005.

Date Biografice Mugur Ciuvică: înălțime, greutate

Nume complet: Ciuvică Mugur
Data naşterii: 7 iulie 1960 în Bucureşti
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit cu Cătălina Ciuvică
Greutate: 79 kg
Înălţime: 1,80 m

De-a lungul timpului, acesta a fost implicat într-o serie de scandaluri cu iz politic, cele mai multe lucruri se ştiu despre publicarea Raportului Armagedon, cel în urma căreia a fost şi arestat pentru o scurtă perioadă de timp. După ce a izbucnit acel scandal, mai multe instituţii din România s-au sesizat şi chiar au existat proteste publice.

Mugur Ciuvică îşi câştigă banii în prezent prin job-ul de invitat permanent în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza zilei, de la Antena 3.  Aici, acesta ar fi remunerat cu un salariu lunar în valoare de 2.000 de euro, conform surselor din trustul Intact.

Mugur Ciuvică este căsătorit cu Cătălina Ciuvică de peste 20 de ani şi are alături de ea o fată, pe nume Ana.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman