Gabriela Dinu Știri 06.01.2024 22:00

Roxana Nemeș: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere – concurentă Survivor 2024

Roxana Nemeș: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere - concurentă Survivor 2024

Roxana Nemeş este o cântăreaţă de la noi, fostă concurentă în primul sezon de la Bravo, ai stil! Celebrities, produs de Kanal D în România. A ţinut prima pagină a tabloidelor cu escapadele sale, însă acum spune că s-a liniştit, după ce şi-ar fi găsit sufletul pereche, cu care s-a şi căsătorit.

Acum, aceasta participă din nou la Survivor România 2024, după ce a făcut parte şi din echipa Faimoşilor pe vremea când show-ul TV se difuza la Kanal D.

Cine este şi cu ce se ocupă, de fapt, Roxana Nemeş?

Despre Roxana Nemeş apropiaţii spun că este un artist complet, fiind cântăreaţă, dansatoare, model şi, mai nou, personaj de TV. A participat la Survivor România, Bravo, ai stil!, însă remarcată s-a făcut, de fapt, după diversele escapade amoroase avute. Acesta era şi unul dintre motivele pentru care colegele ei din competiţia de fashion de la Kanal D o luau peste picior ori de câte ori aveau ocazia. Andreea Tonciu a fost cea mai vehementă contestatară a ei.

Pentru participarea la show-ul de modă, Roxana Nemeş a fost remunerată săptămânal cu suma de 2.000 de euro. Ce-i al ei e al ei, şi asta se vede şi cu ochiul liber, căci Roxana Nemeş are o înălţime de 1.74 m şi o greutate de 60 de kg. Nu a arătat dintotdeauna aşa de bine, căci au fost perioade când avea şi 75 de kilograme, însă nu vrea să se mai întoarcă vreodată „în timp”.

Date Biografice Roxana Nemeş: înălțime, greutate

Nume complet: Nemeş Hagima Roxana
Data naşterii: 16 aprilie 1989
Locul naşterii: Târgu Mureş, România
Partener: Cătălin Hagima
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,74 m

Roxana Nemeş s-a născut pe 16 aprilie 1989 în Târgu Mureş, acolo unde a urmat Colegiul Naţional Economic Transilvania, profilul de Turism, apoi a făcut Facultatea de Istorie – Ştiinţe Sociale şi pe cea de Jurnalism.

După toate controversele privind viaţa sa amoroasă, Roxana Nemeş s-a aşezat la casa ei şi în vara anului 2021 a ajuns în faţa altarului cu iubitul său, Cătălin Hagima, care a mai fost căsătorit o dată până să intre în mrejele sale.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Tufaru
Răzvan Burleanu
Andrei Vochin
Cornel Dinu