Gabriela Dinu Vedete 08.10.2022 14:22

Luca Reghecampf: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, iubite

Luca Reghecampf: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, iubite

Luca Reghecampf este primul copil al lui Laurenţiu Reghecampf, din prima sa căsnicie, avută cu Mariana Reghecampf. Antrenorul a părăsit-o pe aceasta după ce a cunoscut-o pe Anamaria Prodan.

Luca Reghecampf are mai mulţi fraţi vitregi, pe Bebeto Prodan Reghecampf, rodul iubirii dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Recent, familia s-a mărit cu încă un băieţel, pe nume Liam. Luca a fost prezent la botezul micuţului rezultat din relaţia lui Reghe cu Corina Caciuc.

Cine este, de fapt, Luca Reghecampf şi ce scrie în CV-ul lui?

Înainte de eveniment, a fost un mare scandal, după ce Prodanca şi Reghe s-au bătut, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere, care au ajuns ulterior în toată presa. La botez, Luca Reghecampf i-a dus dorul frăţiorului mai mic, Bebeto, şi chiar a postat un mesaj de socializare în acest sens.

În prezent, Luca are 20 de ani, iar pe mama sa vitregă sau…fosta sa mamă vitregă, cum ar fi mai corect să spunem, deşi divorţul dintre cei doi încă nu a fost pronunţat, a cunoscut-o pe vremea când avea doar 4 ani şi a crescut alături de ea şi de cele două fiice pe care impresara le avea dintr-o căsnicie anterioară, Rebeca şi Sarah:

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, a spus Luca Reghecampf la evenimentul organizat de Anamaria atunci când şi-a lansat o carte.

Date Biografice Luca Reghecampf: înălțime, greutate

Nume complet: Reghecampf Luca
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Germania
Partener: Asiana Peng

Luca locuieşte în Cottbus şi tot acolo a urmat şi cursurile liceului. Este implicat de mai mult timp într-o relaţia cu fosta gimnastă Asiana Peng, pe care a şi cerut-o în căsătorie, în ciuda divergenţelor avute cu mama acesteia.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian
Ion Creangă