Gabriela Dinu Vedete 27.09.2022 09:25

Emilian: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Emilian: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit

Emilian este un artist român, printre cei mai talentaţi din noua generaţie. Pasionat de muzică şi foarte muncitor, acesta nu a neglijat nici studiile şi vrea să devină, cu timpul, un artist experimentat şi complet.

Are o carieră muzicală de succes, cu siguranţă i-aţi ascultat melodiile pe YouTube ori radio şi a mai participat şi la emisiuni de la Antena 1, cum sunt Te cunosc de undeva.

Cine este Emilian şi ce scrie în CV-ul lui?

Aici, a făcut pereche cu WRS, un alt artist talentat din noua generaţie şi a mai participat inclusiv la X Factor, acolo unde a reuşit să ajungă până în semifinala competiţiei.

Are doar 26 de ani, iar numele său complet este Emilian Mihai Nechifor. S-a apucat de muzică pe vremea când vea doar 5 ani, a participat la diverse concursur de talente destinate copiilor de vârsta lui şi a câştigat o mulţime de premii în ţară, dar şi peste graniţă. Când avea doar 10 ani, Emilian a câştigat marele premiu al unui concurs muzical din Moscova, Rusia.

Date Biografice Emilian: înălțime, greutate

Nume complet: Emilian Mihai Nechifor
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Iaşi
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,72 m

La doar 12 ani, Emilian susţinea primul său mare concert în Sicilia. După cum spuneam, a urmat şi studii muzicale, fiind absolvent al Liceului de Muzică din Iaşi, acolo unde a studiat chitară şi pian, după care s-a mutat la Bucureşti, pentru a studia conservatorul. La scurt timp, a fost cooptat de Smiley la HaHaHa Production şi a lansat următoarele single-uri: Pentru ea’, Iubește-mă’, Ochii verzi’, Suflete de sticlă’, O mie de inimi’ , Nu mai am somn’, Lăutare’ (feat. Dorian Popa), Unde’ (feat. Ruby) şi Uită-mă’ (feat. Smiley). În prezent, pentru un recital de o oră, Emilian este plătit cu suma de 2000 de euro.

Atunci când vine vorba despre viaţa personală, Emilian este o persoană extrem de discretă şi nu dezvăluie foarte multe despre asta: „Am avut o perioadă de timp o muză, după care am rămas singur și aia a fost! Nu țin neapărat să îmi spăl rufele în public. Profesia e profesie, viața privată e viață privată. Dar nu aș face niște compromisuri pentru un succes foarte mare. Nu știu… să încep acum să mă folosesc de familie, iubită, sau orice altceva pentru succes”, a povestit Emilian.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu