Gabriela Dinu Știri 14.12.2021 09:27

Laurențiu Reghecampf: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, salariu, afaceri

Laurențiu Reghecampf: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, salariu, afaceri

Laurenţiu Reghecampf este un cunoscut antrenor de fotbal din România. În prezent, acesta activează la CS Universitatea Craiova şi este implicat într-un scandal monden, fiind în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan.

După 18 ani de relaţie şi 15 de căsnicie, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se despart. Antrenorul este cel care a înaintat divorţul, după ce s-a îndrăgostit de Corina Caciuc, o tânără de 29 de ani, care este pe cale să-l facă tată pentru a treia oară.

Cine este, de fapt, Laurenţiu Reghecampf?

Reghecampf s-a mutat împreună cu noua iubită la Craiova şi se pare că aceasta i-a fost amantă timp de 3 ani până când antrenorul a recunoscut, în mod oficial, relaţia.

Anamaria Prodan a sperat la o împăcare până când a aflat că femeia în vârstă de 29 de ani îl va face pe (încă) soţul său tată din nou.

Pe numele său complet Laurenţiu Aurelian Reghecampf, acesta s-a născut pe 19 septembrie 1975 în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. După o carieră ca fotbalist, în care a jucat pentru echipe precum CS Târgovişte, St Polten, Steaua Bucureşti, Litex Loveci, Energie Cottbus, Alemannia Aachen şi Kaiserslautern, Reghe a devenit antrenor. Din 2009 şi în prezent, acesta a lucrat cu echipe precum Voinţa Snagov, FC Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, Steaua Bucureşti, Al Hilal, Litex Loveci, Ludogoreţ, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli şi în prezent activează la CS Universitatea Craiova.

Date Biografice Laurenţiu Reghecampf: înălțime, greutate

Nume complet: Reghecampf Aurelian Laurenţiu
Data naşterii: 19 septembrie 1975
Locul naşterii: Târgovişte, judeţul Dâmboviţa
Parteneră: Corina Caciuc (foste soţii Anamaria Prodan şi Mariana Reghecampf)
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,74 m

Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit pentru prima dată cu Mariana, cea care i-a dăruit un băiat pe nume Luca. Relaţia lor nu a rezistat şi cei doi au divorţat. Gurile rele spun că între ei s-ar fi băgat chiar Anamaria Prodan. Din 14 iunie 2008, cei doi şi-au unit destinele şi Ana i-a mai oferit un băiat, Laurenţiu Junior. Din octombrie 2021, Reghecampf a anunţat că divorţează de Ana şi că are o relaţie cu Corina Caciuc.

Despre averea lui Reghe nu se ştiu foarte multe, cert este că vorbim de sume colosale, având în vedere dimensiunile afacerilor pe care le deţine. Acesta are o fermă la Snagov, acolo unde are peste o mie de animale şi un abator.

Pe lângă banii pe care îi scoate din afaceri, acesta mai face avere şi din salariul pe care îl ia de la Craiova, având o remuneraţie în valoare de 15.000 de euro lunar.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Carmen de la Sălciua
Salman Khan