Gabriela Dinu Afaceri 23.09.2022 07:40

Sorin Constantinescu: CV, Biografie, Afaceri, surse de venit, familie, cazinouri

Sorin Constantinescu: CV, Biografie, Afaceri, surse de venit, familie, cazinouri

Sorin Constantinescu este un cunoscut afacerist din România, CEO la Gaming Consulting. Acesta a făcut bani frumoşti din industria online a jocurilor de noroc, precum şi din cazinouri.

A pus bazele propriei afaceri la Revoluţie, atunci când şi-a propus să îşi dezvolte ideile şi să le pună în practică. Era proaspăt ieşit de pe băncile liceului şi student la Facultatea de Construcţii din Timişoara. Primii bani i-a făcut în Serbia, acolo unde a lucrat în domeniul construcţiilor.

Cine este, de fapt, Sorin Constantinescu şi ce scrie în CV-ul lui?

A ajuns, în prezent, să fie cea mai importantă persoană din întreaga industrie a pariurilor româneşti, un fel de „mover and shaker”, cu idei geniale şi finanţe aproape inepuizabile. Chiar din primul salariu obţinut din Serbia, Sorin a investit în patru aparate de poker electronic. Sună pompos, însă este vorba despre clasicele păcănele. Succesul investiţiei sale a venit aproape instant, aşa că şi-a putut permite ca într-o singură lună să îşi mai cumpere încă alte 25 de astfel de aparate. La doi ani distanţă, compania pe care o conducea avea răspândite în toată România peste 100 de astfel de produse.

Din 1993, a fost sprijinit legal prin Comisia de Jocuri ce a fost înfiinţată de Ministerul Finanţelor. Aşa că afacerea sa s-a extins şi a dus totul la următorul nivel, începând să asambleze chiar el aparatele de acest gen la noi în ţară, fără să mai fie nevoie de import. Vă daţi seama că a produs imediat mii de astfel de aparate şi cum e deja ştiut că în această industrie aparatul este cel care câştigă, a făcut bani cu nemiluita.

Date Biografice Sorin Constantinescu: înălțime, greutate

Nume complet: Constantinescu Sorin
Data naşterii: 1970
Locul naşterii: Timişoara
Parteneră: Căsătorit
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,77 m

Pentru a continua dezvoltarea, a mers şi s-a „şcolit” în ale gamblingului chiar la mama lor, adică în Las Vegas. Acolo a absolvit inclusiv Universitatea de Jocuri din Nevada şi când s-a întors în ţară a dus totul la un alt nivel. Dezvoltarea sa s-a produs exponenţial, a devenit manager de cazino, după care a fost numit preşedintele Asociaţei Organizatorilor de Jocuri de Cazinouri din România. Totodată, a predat la Academia de Poliţie cursuri pentru evitarea fraudelor.

S-a îndepărtat de industria care l-a făcut putred de bogat şi, în prezent, s-a axat pe online. Este căsătorit, dar nu se ştiu foarte multe detalii despre viaţa sa amoroasă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel
Mugur Mihăescu