Gabriela Dinu Afaceri 07.12.2022 17:37

Sorin Constantinescu: CV, Biografie, Afaceri, surse de venit, familie, cazinouri

Sorin Constantinescu: CV, Biografie, Afaceri, surse de venit, familie, cazinouri

Sorin Constantinescu este un cunoscut afacerist din România, CEO la Gaming Consulting. Acesta a făcut bani frumoşti din industria online a jocurilor de noroc, precum şi din cazinouri.

A pus bazele propriei afaceri la Revoluţie, atunci când şi-a propus să îşi dezvolte ideile şi să le pună în practică. Era proaspăt ieşit de pe băncile liceului şi student la Facultatea de Construcţii din Timişoara. Primii bani i-a făcut în Serbia, acolo unde a lucrat în domeniul construcţiilor.

Cine este, de fapt, Sorin Constantinescu şi ce scrie în CV-ul lui?

A ajuns, în prezent, să fie cea mai importantă persoană din întreaga industrie a pariurilor româneşti, un fel de „mover and shaker”, cu idei geniale şi finanţe aproape inepuizabile. Chiar din primul salariu obţinut din Serbia, Sorin a investit în patru aparate de poker electronic. Sună pompos, însă este vorba despre clasicele păcănele. Succesul investiţiei sale a venit aproape instant, aşa că şi-a putut permite ca într-o singură lună să îşi mai cumpere încă alte 25 de astfel de aparate. La doi ani distanţă, compania pe care o conducea avea răspândite în toată România peste 100 de astfel de produse.

Din 1993, a fost sprijinit legal prin Comisia de Jocuri ce a fost înfiinţată de Ministerul Finanţelor. Aşa că afacerea sa s-a extins şi a dus totul la următorul nivel, începând să asambleze chiar el aparatele de acest gen la noi în ţară, fără să mai fie nevoie de import. Vă daţi seama că a produs imediat mii de astfel de aparate şi cum e deja ştiut că în această industrie aparatul este cel care câştigă, a făcut bani cu nemiluita.

Date Biografice Sorin Constantinescu: înălțime, greutate

Nume complet: Constantinescu Sorin
Data naşterii: 1970
Locul naşterii: Timişoara
Parteneră: Căsătorit
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,77 m

Pentru a continua dezvoltarea, a mers şi s-a „şcolit” în ale gamblingului chiar la mama lor, adică în Las Vegas. Acolo a absolvit inclusiv Universitatea de Jocuri din Nevada şi când s-a întors în ţară a dus totul la un alt nivel. Dezvoltarea sa s-a produs exponenţial, a devenit manager de cazino, după care a fost numit preşedintele Asociaţei Organizatorilor de Jocuri de Cazinouri din România. Totodată, a predat la Academia de Poliţie cursuri pentru evitarea fraudelor.

S-a îndepărtat de industria care l-a făcut putred de bogat şi, în prezent, s-a axat pe online. Este căsătorit, dar nu se ştiu foarte multe detalii despre viaţa sa amoroasă.

Ce avere are Sorin Constantinescu

Sorin Constantinescu este un om de afaceri român în vârstă de 52 de ani care a făcut avere în trecut cu foarte puțin. S-a născut la Timișoara și și-a început afacerile într-o perioadă în care România se afla încă sub regimul comunist și, astfel, oportunitățile potrivite pentru a investi bani în jocuri de noroc sau în alte aventuri financiare erau puține și rare. Cu toate acestea, Sorin a reușit să revoluționeze industria și să devină extrem de bogat într-o perioadă scurtă de timp. Succesul său a fost atât de mare încât este considerat în prezent unul dintre cei mai influenți oameni din România de astăzi. În ciuda faptului că are un prezent atât de reușit, Sorin își amintește încă de începuturile sale umile, motiv pentru care s-a asigurat că pune deoparte o parte din averea sa pentru cei care nu sunt la fel de norocoși ca el. El speră că, astfel, poate contribui la a face o diferență în viețile celor din jurul său.

Sorin Constantinescu are o avere considerabila, tinand cont ca in ani 90, afaceristul producea deja 30.000 de dolari pe luna. In prezent detine mai multe proprietati in Romania si are un garaj impresionant de masini, din care iese in evideinta un Lamborghini Urus, de peste 400.000 de euro, luat in leasing, bineinteles. Este binestiut faptul ca Sorin Constantinescu nu cumpara nimic cu banii jos si alege sa plateasca in timp.

Sorin Constantinescu este unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România

Sorin Constantinescu este unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România și face parte din industria jocurilor de noroc încă din 1993. A fost unul dintre primii români care a introdus aparate de mici dimensiuni în cazinourile și camerele de poker din viața reală. Celembrul afacerist, devenit cunoscut pe Tik Tok si Youtube și-a dedicat viața pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă lumea complexă a jocurilor de noroc, iar acest lucru se vede în devotamentul său față de această industrie de peste 25 de ani. Rste încă capabil să le ofere oamenilor sfaturi reale despre cum să joace în mod responsabil și sigur. Sfaturile sale nu se opresc doar la jocurile de noroc, in ultima perioada incearca sa-si educe urmaritorii de pe retelele de socializare cu diferite idei de afaceri sau cu tips and tricks din lumea business-ului.