Ionuț Nițulescu Altceva 04.11.2021 14:31

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, declaraţii bombă! Ce legătură are tânărul cu Corina, actuala iubită a tatălui său

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, declaraţii bombă! Ce legătură are tânărul cu Corina, actuala iubită a tatălui său

Luca, băiatul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf a făcut recent câteva declaraţii neaşteptate. Deşi Anamaria Prodan a dezvăluit întotdeauna faptul că tânărul a fost considerat mereu parte din familia sa, acesta pare că nu este de aceeaşi părere în prezent. Iată ce a povestit acesta!

Anamaria Prodan a lansat recent trei cărţi două autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!” şi una dedicată mamei sale, marea artistă Ionela Prodan. Într-una dintre acestea a fost inclus un pasaj în care Luca vorbește la superlativ de mama sa vitregă. Însă, se pare că declaraţiile tânărului nu ar fi deloc de actualitate, iar între timp lucrurile s-au mai schimbat.

În cadrul unui interviu recent, Luca a explicat faptul că nu îşi doreşte să devină o persoană publică şi evită pe cât este posibil lumea showbiz-ului, dar a dorit să lămurească unele aspecte.

Mai exact, acesta a vorbit despre declarația inclusă în cartea Aneimaria Prodan. Tânărul a recunoscut că dezvăluirile sunt foarte veche, chiar a subliniat acest lucru pentru a nu mai lăsa loc de interpretări.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, spunea tânărul la vremea respectivă.

„Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”

Acesta a fost cât se poate de punctual fără să facă alte declaraţii pe tema acestui subiect.

„Ce a fost scris în cartea asta (n.r. cartea Anamariei Prodan) este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are 2 ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat Luca Reghecampf, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Tags: