Gabriela Dinu Știri 24.09.2022 22:59

Simona Țăranu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Simona Țăranu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Simona Ţăranu este prezentatoare la Digi Sport şi una dintre cele mai carismatice apariţii de pe micul ecran.

Cu un look ce aminteşte de staturile din filmele internaţionale, Simona este o femeie fericită, căsătorită, care îşi trăieşte visul vieţii făcând ceea ce şi-a dorit dintotdeauna.

Simona Taranu este stra, stra nepoata lui Ion Creanga

Simona Ţăranu s-a născut pe 17 noiembrie 1988 la Piatra Neamţ si este stra, stra nepoata poetului Ion Creanga. Părinţii săi, Adriana şi Vasile, ambii ingineri, i-au mai dăruit o soră mai mică, pe nume Diana. Este absolventă a Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.

S-a angajat la Digi 24, acolo unde prezenta ştirile din weekend, după care a fost mutată la ştirile din sport, la Digi Sport, în 2011. Este pasionată de călătorii, fotografie şi filme şi, deşi arată bestial, spune că nu a fost niciodată adepta dietelor. Singurul mod prin care se menţine la această greutate constantă spune că este faptul că nu mănâncă după ora 18:00.

Este căsătorită cu Viorel, un concitadin de-al său din Piatra Neamţ. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, la Verona, în Italia.

Date Biografice Simona Ţăranu: înălțime, greutate

Nume complet: Ţăranu Simona
Data naşterii: 17 noiembrie 1988
Locul naşterii: Piatra Neamţ
Partener: Viorel Ţăranu
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,74 m

Simona este un om simplu, fără fiţe de vedetă. Televiziunea nu a schimbat persoana sinceră şi candidă care era din copilărie. Aceasta povesteşte cu umilinţă despre cele mai frumoase momente din viaţa sa, atunci când s-a simţit împlinită din punct de vedere emoţional.

„Faptul ca am intrat la facultate dupa cateva examene grele, logodna, când am fost cooptata în echipa Digi24”, spune Simona, care are un salariu de 3.000 de euro de la RCS&RDS.

La toate acestea se adaugă, desigur, şi nunta spectaculoasă din Italia. Şi cel mai probabil experienţa de a fi mămică din viitor, atunci când va fi cazul.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima