Ioana Filipescu Vedete 01.05.2022 19:26

Ema Uta: CV, vârstă, inalțime, biografie, afaceri, operații estetice, familie

Ema Uta: CV, vârstă, inalțime, biografie, afaceri, operații estetice, familie

Ema Uta e pe picioarele sale de mult timp! Și asta pentru că și-a transformat pasiunea pentru make up într-o meserie. Una foarte bănoasă, cel puțin în cazul ei, care are pe mână vedete peste vedete. 

Cine este Ema Uta, preferata vedetelor, autodidacta care s-a transformat într-un fenomen?

Născută la Râmnicu Vâlcea în urmă cu 30 de ani, Ema Uta are, acum, propria afacere, un studio de machiaj, unde predă și de make up, foarte mult apreciate. Iar pragul salonului este călcat de nume cu rezonanță din showbiz, cum ar fi Antonia, Raluka sau Babs, iubita lui Dorian Popa.

Ema Uta: afaceri, familie

Dar să ne întoarcem, un picuț, în timp. Ema Uta, care acum a devenit un brand, locuia într-o mansardă chiar deasupra studioului de machiaj. De acolo a început ascensiunea, pas cu pas, cu multă muncă. Iar rezultatele nu au întârziat. Acum, Ema se răsfață într-un superb penthouse în stil american, situat la etajul al 15-lea. Un apartament cu trei nivele, cu scări interioare și cu o terasă de unde panorama este superbă. Totul decorat în alb și culori pastel.

Nu e deloc, însă, cu nasul pe sus! Nu a uitat că, atunci când a ajuns în Capitală, mergea la cliente cu geamantanul cu farduri după ea și schimba, des, metrourile.

Cursurile de machiaj pe care le-a făcut la Londra aveau să o ajute enorm. Acolo a învățat trucurile pentru machiajul profesional și cel artistic. A învățat să lucreze contratimp, iar postările pe care începuse să le facă au atras atenția lumii din showbiz. Așa avea să ajungă Ema să se ocupe de machiajul celor mai în vogă artiste din România.

Lora, Raluka, Antonia, Inna, Ruby, Sandra Bachici, Carmen Simionescu, Mădălina Ghenea sau Ana Maria Ilinca sunt printre vedetele ce trec pragul salonului Emei.

De altfel, este numită chiar Regina transformărilor, iar o mână de ajutor îi dă fratele ei, cu care are o strânsă relație. Iar pe partea sentimentală, Ema nu o duce așa de bine acum, după despărțirea de Alex Bodi, alături de care a avut o relație de jumătate de an.

Date biografice

Nume complet: Ema Uta
Data naşterii: 17 august 1991
Locul nașterii: Râmnicu Vâlcea
Vârsta: 30 de ani
Înălţime: 1,70
Greutate: 53 kg

Ema Uta: operații estetice

Pe lângă faptul că este extrem de talentată, Ema Uta este apreciată și pentru formele sale voluptoase, iar unii s-au grăbit să spună că are operații estetice. Vedeta nu a vorbit despre acest subiect și a dorit ca să lase ca munca sa să vorbească în locul său.

Ea nu a vrut, dar fotografiile din trecut par a le da dreptate. Se pare că Ema Uta are, într-adevăr, numeroase intervenții estetice la activ. Pare că tânăra de 30 de ani a trecut chiar de mai multe ori pragul medicului estetician, pentru diferite „retușuri”.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: