Gabriela Dinu Știri 12.04.2022 13:06

Jazzy Jo: CV, vârstă, înălțime, familie, copii, nume real, salariu la Antena 1

Jazzy Jo: CV, vârstă, înălțime, familie, copii, nume real, salariu la Antena 1

Jazzy Jo este o cântăreaţă din România, născută pe 25 decembrie 1984, în Bucureşti. Numele său real este Ioana Sihota şi abordează în piesele sale stilurile pop, jazz, funk şi R&B.

Pasionată de muzică încă din copilărie, Ioana a urcat pe o scenă pentru prima dată pe vremea când avea doar 5 ani. A participat şi la emisiunea Şcoala Vedetelor, după ce mama sa, profesoară de pian, i-a insuflat pasiunea pentru muzică.

Cine este, de fapt, Jazzy Jo, şi ce scrie în CV-ul ei?

Tot la vârsta de 5 ani, aceasta a început să participe la diverse concursuri de muzică pentru copii, pe care le-a câştigat fără mari probleme. Le imită perfect pe Jennifer Lopez sau Alicia Keys şi la Ploaia de stele a făcut ravagii cu aceste numere.

Şerban Cazan este omul care a ajutat-o incredibil de mult în carieră, căci el a cunoscut-o la Şcoala vedetelor şi a dus-o la HaHaHa Production, casa de discuri ce avea să-i producă piesele.

În 2006 a participat la Eurovision, unde s-a prezentat cu o creaţie proprie. Şi în 2012 s-a întâmplat acelaşi lucru. A făcut parte din trupa de backing vocals de la emisiunea Megastar iar în 2008 a şi participat, alături de Laura Roşca şi Raluka. Trupa lor a ajuns până în finală.

Date Biografice Jazzy Jo: înălțime, greutate

Nume complet: Ioana Sihota
Data naşterii: 25 decembrie 1984,
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,69 m

După Megastar, Jazzy a intrat în trupa Jukebox, acolo unde a cântat timp de 4 ani. Din 2011 se alătură casei de discuri a lui Smiley şi lansează piesa „Mi-ai intrat în cap”, alături de Dorian Popa, care a fost un real succes.

A făcut parte din trupa de backing vocals de la emisiunea Megastar iar în 2008 a şi participat, alături de Laura Roşca şi Raluka. Trupa lor a ajuns până în finală. După Megastar, Jazzy a intrat în trupa Jukebox, acolo unde a cântat timp de 4 ani. Din 2011 se alătură casei de discuri a lui Smiley şi lansează piesa „Mi-ai intrat în cap”, alături de Dorian Popa, care a fost un real succes.

A făcut parte din distribuţia show-ului Cântă acum cu mine de la Pro TV şi în prezent va participa la emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Aici, Ioana este plătită cu suma de 1000 de euro pentru fiecare apariţie televizată în cadrul emisiunii timp concurs. Face pereche cu efervescentul Dan Mihai Zarug, cel care a făcut furori la emisiunea Asia Express.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: