Gabriela Dinu Știri 01.05.2023 14:32

Alex Bodi: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate, Cazier

Alex Bodi: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate, Cazier

Alex Bodi este un afacerist din Mediaş, devenit celebru după ce s-a cuplat cu Bianca Drăguşanu. Povestea lor de dragoste a fost una intensă, încărcată de poveşti controversate cu iz de droguri şi alcool.

Alex Bodi şi-a snopit soţia în bătaie în repetate rânduri şi într-un final cei doi şi-au spus adio. După alte relaţii eşuate cu personaje celebre din showbiz-ul românesc şi nu numai (Bianca Iordache, rusoaica Daria Radionova), Bodi şi-a găsit liniştea în braţele unei alte frumuseţi mioritice, Oana Marica.

Ce scrie în cazierul lui Alex Bodi?

Cei doi sunt în prezent într-o vacanţă de vis în Croaţia, iar fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi-a luat şi una dintre fetiţe cu el, care deja este îndrăgostită de noua mamă vitregă.

Povestea de viaţă a lui Alex Bodi nu este una complicată. S-a născut la Mediaş şi la vârsta majoratului a decis să îşi ia viaţa în piept. A plecat la muncă în Spania, alături de familie, şi a câştigat primii săi bani jucând fotbal şi lucrând zi de zi pe şantier. A strâns ban pe ban şi a deschis prima afacere, un club în Spania.

Odată cu puterea şi banii, Bodi a fost şi implicat în primul scandal, după ce a fost prins vânzând aur cu acte false.

Date Biografice Alex Bodi: înălțime, greutate

Nume complet: Bodi Alexandru
Data naşterii: 6 decembrie
Locul naşterii: Mediaş
Partener: Oana Marica
Înălţime: 1,90 m
Greutate: 90 kg

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși credeam că nu o să se mai termine”, povestea Alex Bodi despre cât de greu i-a fost să se pună pe picioare.

Alex Bodi s-a redresat după episodul din Spania şi a început să facă bani şi să strângă avere din vânzarea de maşini. Se spune despre el că în prezent este mâna dreaptă a unui milionar din Croaţia, cel care ar fi înfiinţat prima cripto-bancă din lume cu un capital de 100 milioane de dolari.

Conform datelor oficiale, Alex Bodi are vânzări anuale de aproximativ un milion de euro iar firma sa are vânzări totale în valoare de 10 milioane de euro.

Cazierul său este un încărcat şi pe lângă problemele cu legea avute în trecut, în primăvara acestui an a fost chiar arestat într-un dosar în care era suspectat de proxenetism.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Vlăduţa Lupău
Dragoş Bucur
Dana Nălbaru
Roxana Vancea