Gabriela Dinu Știri 13.04.2022 19:02

Ana Odagiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Ana Odagiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Ana Odagiu s-a născut pe 14 iulie 1986 la Bucureşti. Cel mai mare vis al ei din copilărie a fost să devină cântăreaţă, fiind pasionată de muzica Aurei Urziceanu.

Este mare fan jazz, de care se declară îndrăgostită peste măsură, iar preferata ei a fost întotdeauna Aura Urziceanu. S-a născut într-o familie de muzicieni care i-au insuflat atât ei, cât şi surorii sale mai mici, Monica, pasiunea pentru notele muzicale.

Cine este, de fapt, Ana Odagiu? Ce scrie în CV-ul ei

Tatăl său este chitarist, iar fratele tatălui este compozitor de muzică pentru cinematografe, în Germania. Acesta a colaborat chiar cu Johnny Răducanu şi chiar au avut împreună o trupă.

Pe când avea doar 8 ani, Ana a început să cânte, iar studiile de specialitate nu le-a început pe muzică. Tatăl său, care a jucat volei în tinereţe, a convins-o să dea la un liceu cu program sportiv, însă după ceva timp a realizat că tot muzica o atrage mai tare, aşa că s-a mutat la liceul de muzică, unde a studiat canto, jazz şi muzică uşoară.

Date Biografice Ana Odagiu: înălțime, greutate

Nume complet: Ana Odagiu
Data naşterii: 1986
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,62 m

După liceu, a dat examenul de admitere la Universitatea Naţionalp de Artă Teatrală şi Cinematografică I L Caragiale, iar în 2008 a absolvit secţia de teatru. Nu a uitat nicidecum de muzică, aşa că a participat la concursul Megastar, de la Prima TV, acolo unde a impresionat cu personalitatea ei puternică şi piesele ,,What’s up’’, ,,What’s a woman’’, ,,Foolish game’’, pe care le-a interpretat cu succes.

La teatru, a fost distribuită în rolurile: Katia in Platonov de A.P. Cehov, Un spectacol realizat cu absolvenții UNATC 2008; la Teatrul Valah din Giurgiu: ,,Ce rămâne-i numai dragostea”, Regia Mircea Cretu şi în ,,Jourdain cel scrantit”, o adaptare după Moliere şi Mihail Bulgakov. În filmul Clanu’ Sprânceană (2007) a jucat rolul Anei Pop.

În prezent, Ana Odagiu participă în emisiunea Te cunosc de undeva, alături de sora ei, Monica Odagiu şi sunt plătite cu suma de 1000 de euro pentru fiecare apariţie TV.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: