Gabriela Dinu Știri 06.03.2022 10:45

Ruby: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Ruby: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Ruby este o celebră cântăreaţă de la noi, devenită cunoscută după ce a lansat piesa „Stinge lumine”. Aceasta face parte din distribuţia emisiunii Dancing on Ice, de la Antena 1, alături de încă 8 vedete.

În cadrul acestei emisiuni, Ruby va dansa pe gheaţă alături de Zsolt Kerekeş, care patinează pentru a-şi îndeplini marele vis, acela de a dezvolta patinajul artistic în Miercurea Ciuc, de unde provine.

Care este numele real al lui Ruby, concurenta de la Dancing on Ice?

Totodată, la şcoala lui merg Anita Nagy, o fostă elevă de-ale lui, extrem de talentată. Ruby s-a născut pe 28 ianuarie 1989 la Medgidia, are 33 de ani, iar numele său real este Ana Claudia Grigore. Are un frate mai mic, pe nume Andrei, şi este absolventă a secţiei Arta Actorului, de la Liceul de Muzică Dinu Lipatti.

S-a specializat şi în Jurnalism, după ce a absolvit facultatea de specialitate. Ruby a şi lucrat în acest domeniu, după ce s-a angajat ca redactor la două reviste. Numele de scenă al Claudiei, aşa cum încă îi spun apropiaţii, l-a ales după ce a auzit un cântec al formaţiei Kaiser Chiefs.

Adevărul despre lansarea Claudiei Grigore în străinătate

Primul concert l-a avut chiar în străinătate, lansându-se în Germania, devenind astfel prima cântăreaţă de la noi care se lansează pe piaţă peste graniţă.

Şi a continuat seria experienţelor străine, căci primul său disc, din 2010, a fost lansat în Turcia. S-a numit „Touch me” şi s-a bucurat de un real succes. Piesa care-i dă numele albumului a fost nominalizată în 2011 la premiile britanice Online Music Awards, la categoria Best Dance Act.

Detalii despre Ruby

– Din 2011, a început colaborarea cu Hahaha Production şi hiturile au început să iasă pe bandă rulantă. A lansar Party Hard, Stinge lumina, De la distanţă, Tu, inima şi sufletul, Nu pune la suflet, Bună, ce mai zici şi multe altele.
– În 2015, aceasta a participat la emisiunea concurs de la Pro TV, Sunt celebru, scoate-mă de aici. Acolo a mers în Africa alături de Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu, iar după emisiune au scos împreună piesa „Lasă-mi cucu’ în pace”.
– Ruby s-a iubit de-a lungul timpului cu Oxi Cristi, un fost solist al trupei Zero, precum şi redactor-şef al revistei Bravo. Relaţia lor a durat din 2005 şi până în 2014, iar când toată lumea aştepta nunta, după ce se logodiseră, cei doi s-au despărţit.

În prezent, Ruby este implicată într-o relaţie cu Adrian Robert Grigoriţă, cu care a mers în Asia Express, în 2019. Ruby face bani frumoşi din muzică, televiziune şi contracte de imagine pe care le are inclusiv în line.

Date Biografice Ruby: înălțime, greutate

Nume complet: Ana Claudia Grigore
Data naşterii: 28 ianuarie 1989
Locul naşterii: Medgidia, România
Partener: Adrian Robert Grigoriţă
Greutate: 45 kg
Înălţime: 1,64 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: