Gabriela Dinu Știri 12.04.2022 15:02

Monica Odagiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Monica Odagiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Monica Odagiu este o cântăreaţă din România a cărei carieră a explodat după ce s-a iubit cu Dan Bittman, de la Holograf. Are 26 de ani şi este solistă, dar şi actriţă.

Monica locuieşte în Bucureşti şi a jucat, de-a lungul timpului, în Pariu cu viaţa, în perioada 2011 – 2011, Mia îşi ratează răzbunarea, în 2020, 16 Blows în 2018 şi Chororo.

Cine este, de fapt, Monica Odagiu şi ce scrie în CV-ul ei?

Timp de un an, Monica s-a iubit cu Dan Bittman şi s-au ferit cât au putut de lumina reflectoarelor. La început, diferenţa de vârstă de 33 de ani dintre aceştia nu a părut să-i deranjeze, dar să pare că a cântărit mult atunci când au decis să se despartă.

Înainte de a forma un cuplu, Monica Odagiu şi Dan Bittman au colaborat pentru piesa denumită Stau cu picioarele în apă rece, în 2016, în perioada în care ea era studentă la Actorie şi juca în Pariu cu viaţa, de la Pro TV. Monica a participat şi la emisiunea Vocea României, produsă de Pro TV.

Monica Odagiu este născută în 1996 în Bucureşti, dar are origini brăilene, căci de acolo se „trage” familia ei. Are o soră, pe nume Ana Odagiu. Au participat împreună la cursuri de canto şi diverse concursuri de specialitate. A studiat timp de 12 ani pianul, după care s-a implicat şi în celebra trupă Lala Band.

Date Biografice Monica Odagiu: înălțime, greutate

Nume complet: Monica Odagiu
Data naşterii: 1996
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,60 m

Relaţia cu Dan Bittman a fost una cât se poate de serioasă, căci cei doi chiar au locuit împreună într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei. Relaţia nu a funcţionat, însă, iar  Odagiu şi-a luat bagajele şi s-a mutat din nou acasă, cu mama şi sora ei, Ana Odagiu.

Acum, Monica şi Ana Odagiu vor face pereche în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Aceasta este una dintre cele mai celebre formate difuzate de postul TV din Pache Protopopescu.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: