Gabriela Dinu Știri 15.04.2022 19:11

Maria Mirabela Cismaru ”Mira”: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Maria Mirabela Cismaru ”Mira”:  CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Mira este o cântăreaţă celebră de la noi din ţară, născută pe 12 martie 1995, la Rovinari. Numele său real este Maria Mirabela Cismaru şi a devenit cunoscută odată cu apariţia în emisiunea Vocea României.

Era abia al doilea sezon al apreciatei emisiuni de la Pro TV, iar Mira l-a avut ca mentor pe Marius Moga. Mira s-a născut într-o familie deja pasionată de muzică, mama sa era cântăreaţă de muzică populară în satul natal şi de la vârsta de 13 ani aceasta a însoţit-o la diverse evenimente.

Cine este, de fapt, Mira?

S-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu şi a studiat muzica uşoară timp de trei ani. A intrat apoi în trupa Anonim Band, unde a învăţat să cânte la chitară. Când a explodat YouTube-ul, Mira a început să se filmeze cântând coveruri şi era extrem de apreciată pentru vocea sa caldă. Pe lângă talentul nativ penru muzică, Mira are şi o frumuseţe desăvârşită şi a participat la mai multe concursuri de specialitate.

În 2012, când a participat la Vocea României, numele de scenă al Mirei era Aria şi alături de ea cânta şi DJ Marc Ryan. Odată cu apariţia în show-ul de la Pro TV, aceasta a lansat o mulţime de piese care au devenit hituri: „Loving You”, „In Love” , „Zi-mi ceva”, „Dragostea nu se stinge”, „Baladă de iubire”, „Fete din Balcani”, „Inimă nebună”, „Bella”, „Anii mei”, „Uit de tine”.

Date Biografice Mira: înălțime, greutate

Nume complet: Maria Mirabela Cismaru
Data naşterii: 2 martie 1995
Locul naşterii: Rovinari, România
Partener: Levi Elekes
Greutate: 58 kg
Înălţime: 1,63 m

Mira s-a iubit timp de doi ani cu Andrei, un coleg de trupă, iar anunţul separării l-a făcut chiar ea, printr-un videoclip postat pe Tik Tok: „A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre.

N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”. În prezent, ea se iubeşte cu vloggerul Levi Elekes.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Ana Odagiu
Monica Odagiu
Jazzy Jo