Ioana Filipescu Vedete 28.04.2022 16:53

Theo Rose: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif pentru cântări

Theo Rose: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif pentru cântări

Theo Rose are doar 24 de ani, dar a intrat adânc în showbiz, fiind una dintre cele mai căutate cântărețe. Are zeci de mii de fani, care nu s-au supărat atunci când Theo avea să treacă, surprinzător, la partitura manele.

Cine este Theo Rose, cine este iubitul ei, ce tarif percepe pentru un eveniment?

Cum o cheamă, de fapt, pe Theo Rose

E micuță de înălțime, dar de-o energie debordantă! Theodora Maria Diaconu, pe numele din buletin, are 1,63 metri și o greutate de 50 de kg. Se menține perfect, nu a avut niciodată probleme cu greutatea. Și este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din showbiz-ul nostru autohton. Cu trăsături de păpușă, Theo Rose a intrat în inimile fanilor ei și grație vocii specifice, care-i permite să abordeze mai multe genuri muzicale.

Artista avea să treacă de la muzică populară, la muzică pop și apoi la manele. Colaborările cu Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești sau Florin Salam au propulsat-o pe Theo Rose de multe ori pe locul 1 în trending.

“Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești și cu Jador. Lucrurile au luat-o razna în muzică în ultima perioadă. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, avea să spună Theo Rose într-un podcast.

Theo Rose s-a lansat și într-un nou gen muzical pentru ea, maneaua

Date biografice Theo Rose: înălțime, greutate

Nume complet: Theodora Maria Diaconu
Data naşterii: 8 august 1997
Locul nașterii: Ploiești
Vârsta: 24 de ani
Iubit: Alex Leonte
Înălţime: 1,63 m
Greutate: 50 de kg

Theo Rose: familie, iubit

Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, a reușit s-o cucerească pe frumoasa cântăreață. Chiar Theo avea să dezvăluie cum a început totul. Alex era implicat într-o relație, care s-a încheiat abia câteva luni mai târziu.

La o petrecere și-au întâlnit privirile cei doi, unde Theo urma să cânte. Lui i s-au aprins călcâiele, deși se afla într-o relație. După trei luni de când se cunoscuseră, Alex avea să-i spună că este liber.

Scandalul creat după colaborarea ei cu Bogdan de la Ploiești, când s-a vehiculat că s-ar fi cuplat cu manelistul, nu a zdruncinat relația cu Alex. Mai mult, cei doi se gândesc la nuntă!

Ce tarif are Theo Rose pentru o cântare

Pentru că este apreciată, are zeci de mii de fani, Theo Rose își permite un tarif bunicel pentru evenimentele la care cântă. Astfel, pentru o cântare de aproximativ 45 minute, cei care o vor pe artistă la evenimentul lor trebuie să scoată din buzunare 4.000 de euro.

Theo câștigă și din postările de promovare de pe platformele digitale. Așadar, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed, 1200 de euro, iar o postare pe feed, 950 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru