Gabriela Dinu Știri 29.10.2021 13:39

Silvia Ioniță: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Silvia Ioniță: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Silvia Ioniţă este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prezentatoare TV de la noi, a cărei carieră se confundă cu Kanal D.

S-a născut pe 15 octombrie 1972 la Constanţa şi a început să lucreze în presă chiar în oraşul natal. S-a mutat apoi la Bucureşti pentru a urma cursurile Şcolii Superioare de Jurnalism şi se angaja la Radio România Actualităţi, după care a mai activat la Radio Impuls şi Uniplus.

Cine este, de fapt, Silvia Ioniţă şi ce scrie în CV-ul ei?

După perioada petrecută în radio, Silvia Ioniţă a prezentat emisiunea matinală de la B1 TV, alături de Florin Chiriac, un cunoscut actor român.

Se muta la Kanal D, unde primea emisiunea Fii Moş Crăciun, iar după ce acest proiect se termina, îşi primea propriul jurnal de ştiri la postul turcesc de televiziune unde lucrează şi în prezent.

Este căsătorită de pe data de 15 august 2009 cu Cristian Fusălău, un cameraman. Naşii de cununie au fost celebrii şi ei, vorbim despre Gabriela Cristea şi soţul ei de pe atunci, Marcel Toader. A fost o nuntă spectaculoasă, cu invitaţi unul şi unul, precum George Dumitrescu, Bianca Ioniţă ori Ilinca Vandici.

Date Biografice Silvia Ioniţă: înălțime, greutate

Nume complet: Ioniţă Fusălău Silvia
Data naşterii: 15 octombrie 1972
Locul naşterii: Constanţa, România
Partener: Cristian Fusălău
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,73 m

Silvia Ioniţă este şi mămica unei fetiţe, după ce a adus pe lume o bebeluşă simpatică pe 15 ianuarie 2012, pe nume Ana Sofia.

Silvia Ioniţă prezintă de ani buni jurnalul ştirilor de la ora 12:30 de la Kanal D, unde încasează lunar un salariu de 5.000 de euro. Recent, ea a trecut printr-o transformare incredibilă, s-a pus pe dietă şi a slăbit până a ajuns la o siluetă de invidiat. La o înălţime de 1,70 , Silvia Ioniţă cântăreşte doar 55 de kilograme, asemenea fotomodelelor:

„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta”, povestea Silvia Ioniţă într-o discuţie despre cum a reuşit să se monteze pentru a slăbi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Tufaru
Răzvan Burleanu
Andrei Vochin
Cornel Dinu
Ilinca Vandici