Gabriela Dinu Știri 24.02.2023 18:25

Florin Salam: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Florin Salam: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Florin Salam, pe numele lui real Stoian Florin, s-a născut pe 1 octombrie 1979, la Griviţa, şi este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti de la noi.

Primul nume de scenă pe care l-a avut a fost de Florin Fermecătoru, dar l-a schimbat după câţiva ani. Salam a început să cânte încă de la vârsta de 4 ani, după ce s-a născut într-o familie de cântăreţi. Tatăl său a fost lăutar, la fel şi unchiul şi fratele său.

Ce scrie în CV-ul lui Florin Salam?

Din păcate, Neluţu Stoian, fratele său mai mare, a fost răpus în toamnă. Acesta s-a infectat cu boala secolului, COVID, şi trupul său a cedat din cauza complicaţiilor. Lansarea în muzică a venit în 2002, după ce a intrat sub egida lui Dan Bursuc. Piesa se numea „Ce gagică şemecherită”, apoi a început să cânte „O, viaţa mea”, o melodie disputată şi acum de Adrian Minune şi Costi Ioniţă.

Are o carieră impresionantă solo, dar a colaborat şi cu numeroşi artişti precum Paula Seling şi Orchestra Simfonică Bucureşti, Goran Bregovici etc.

Părinţii lui Florin Salam se numesc Marin şi Ioana şi, asemenea acestora, şi cântăreţul s-a căsătorit de mic. Ceremonia fastuoasă a avut loc în luna septembrie a anului 2007 în Turcia şi naşi au fost Adrian Minune şi soţia acestuia, Cati. Au împreună doi copii, pe Dani şi Betty. Cea din urmă i-a călcat pe urme şi a devenit cântăreaţă şi ea.

Date Biografice Florin Salam: înălțime, greutate

Nume complet: Stoian Salam
Data naşterii: 1 octombrie 1979
Locul naşterii: Griviţa
Partener: Roxana Dobre
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,75 m

Pe data de 12 aprilie 2009 avea să trăiască drama vieţii sale. Ştefania, soţia lui, alintată de familie Fănica, murea fulgerător în urma unei ciroze hepatice nedescoperite la timp.

După ani grei în care şi-a jelit singurătatea, Florin Salam şi-a refăcut viaţa. S-a cuplat cu Roxana Dobre, cu care are şi doi copii, şi alături de care urmează să facă nunta odată ce restricţiile privind pandemia îi vor permite.

Evz.ro scrie că averea lui Salam e una colosală şi e estimată la 10.000.000 de euro. Nu are afaceri, doar bani strânşi de la cântările pe care le lua înainte de pandemie zilnic.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Adela Popescu