Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 11:31

Bogdan de la Ploiești: CV, vârstă, înălțime, nume real, etnie, tarif la cântări

Bogdan de la Ploiești: CV, vârstă, înălțime, nume real, etnie, tarif la cântări

Bogdan de la Ploieşti este unul dintre maneliştii momentului din România. Are doar 26 de ani şi o mulţime de colaborări cu artişti mega-cunoscuţi din domeniul în care activează, printre care şi cu mentorul său, Florin Salam.

Este necăsătorit sau cel puţin aşa susţine el. A fost implicat într-un mic scandal după ce s-a scris că s-ar fi cuplat cu o tânără pe nume Diana care la rândul ei avea o altă relaţie. Nu s-a dovedit nimic, însă. A fost şi căsătorit iar dovadă stau actele de divorţ pe care le-a semnat cu o tânără pe nume Alexandru Aurelia Larisa.

Care este, de fapt, numele real al lui Bogdan de la Ploieşti?

Spune că este singurul manelist care nu este de entie romă, dar adoră să cânte manele. După mai multe colaborări cu Theo Rose, o altă artistă extrem de apreciată, s-a spus că ar fi implicat într-o relaţie de dragoste cu ea.

Nimic mai fals, însă, căci Theo Rose se iubeşte de mai mulţi ani cu Alex, nepotul lui Nea Mărin, vedeta Antenei 1. Cei doi au chiar în plan să se căsătorească şi să îşi formeze o familie a lor.

Bogdan de la Ploieşti scoate hituri pe bandă rulantă şi dovadă stau săptămânile întregi pe care le ocupă în YouTube. Fiecare melodie lansată de el ajunge în top trending şi, de cele mai multe ori, chiar pe locul 1.

Date Biografice Bogdan de la Ploieşti: înălțime, greutate

Nume complet:  Aldea Bogdan Marian
Data naşterii: 25.05.1996
Locul naşterii: Ploieşti
Parteneră: divorţat
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,74 m

Înainte de a se apuca de muzică, Bogdan de la Ploieşti, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, a fost fotbalist şi chiar a făcut performanţă la categoria sa de vârstă, câştigând trofee cu echipa naţională a României de juniori. Nu a fost să fie, dar BDLP (aşa cum îi place să îşi prescurteze numele) nu regretă asta, căci face o mulţime de bani din muzică.

Pentru toţi cei care vor ca Bogdan de la Ploieşti să le cânte la un eveniment privat, fie nuntă sau botez, trebuie să ştie că tarifului lui este de 5.000 de euro pentru două ore. În aceşti bani, Bogdan vine cu propria formaţie şi se asigură ca atmosfera de petrecere să fie una spectaculoasă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol