Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:32

Teo Trandafir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Teo Trandafir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Teo Trandafir este o cunoscută prezentatoare TV, născută pe 2 iunie 1968, în Piteşti, judeţul Argeş.

Numele său complet este Teodora Virginia Trandafir şi din septembrie 2013 prezintă la Kanal D emisiunea Teo Show. Teo Uţă a fost numele său până la căsătorie şi este fata unui renumit medic pediatru şi cardiolog.

Ce scrie în CV-ul lui Teo Trandafir?

A urmat cursurile Colegiului Naţional Nicolae Bălcescu din Brăila, după care s-a înscris la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia de arabă-engleză. S-a angajat încă din timpul facultăţii iar primul job a fost ca vânzătoare de bilete la o agenţie de turism.

Teo a fost căsătorită timp de şase ani cu pilotul Alexandru Trandafir, în perioada 1990-1996, după care s-au despărţit amiabil. După câţiva ani în care a avut doar relaţii pasagere, Teo, care şi-a păstrat numele din prima căsătorie, îşi uneşte din nou destinele. De data aceasta cu Constantin Iosef, un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Relaţia lor a durat doar şase luni şi divorţul a fost anunţat la fel de repede cum a fost anunţată şi căsătoria.

Date Biografice Teo Trandafir: înălțime, greutate

Nume complet: Teodora Virginia Trandafir (fost Uţă)
Data naşterii: 2 iunie 1968
Locul naşterii: Piteşti, Argeş
Partener: divorţată
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 80 kg

Primul job în presă pentru Teo Trandafir a fost ca prezentatoare de ştiri la radio, la postul 2M+, după care a trecut „pe sticlă”. A trecut apoi la televiziune şi a prezentat rând pe rând Bună Dimineaţa (alături de Mircea Badea, de la Tele7ABC), după care s-a mutat alături de colegul Badea la Antena 1, unde au realizat emisiunea matinală „Dimineaţa devreme”.

Din 2001, se mută în Pache Protopopescu, la gigantul Pro TV. Aşa avea să devină unul dintre cei mai bine cotaţi prezentatori TV din România, după ce a prezentat ani la rând emisiunea Teo. Din 2013 pleacă la Kanal D, unde lucrează şi în prezent.

Teo nu are copii naturali şi are o fetiţă înfiată, pe nume Maia Trandafir, în vârstă de 17 ani.

Vedeta Kanal D se lansase şi în lumea afacerilor, având un site „Revista Teo” care promova ştiri din domeniul lifestyle. De aici, aceasta câştiga 20.000 de euro pe lună, dar între timp i-a pus „lacăt”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alexandra Ungureanu
Jador
Andreea Esca
Alexandra Stan
Oreste Teodorescu