Gabriela Dinu Știri 01.06.2023 10:01

Alexandra Ungureanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Câţi bani a luat de la Asia Express

Alexandra Ungureanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Câţi bani a luat de la Asia Express

Alexandra Ungureanu este o cântăreaţă celebră din România. A câştigat Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D şi acum participă la Asia Express, alături de mama sa.

S-a născut pe 28 decembrie 1981 la Oneşti, în Bacău. S-a apucat de muzică la vârsta de doar 6 ani, când a început să ia lecţii de canto şi pian, iar când a mai crescut părinţii au dus-o la cursuri de chitară. A participat la diverse concursuri de muzică, unde a obţinut rezultate deosebite.

Cine este, de fapt, Alexandra Ungureanu?

A cântat, de-a lungul timpului, piese compuse pentru ea de către Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Ţeicu, Cornel Ilie, etc.

A cunoscut celebritatea după ce a cântat alături de formaţia Sistem, alături de care a scos mai multe hit-uri, precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”.

În primăvara anului 2021, Alexandra Ungureanu a dat lovitura, după ce a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de lei, de la Bravo, ai stil! Celebrities. S-a luptat în marea finală cu Theo Rose, o altă cântăreaţă extrem de apreciată, dar pe care a reuşit să o „bată” în ultimul act.

Date Biografice Alexandra Ungureanu: înălțime, greutate
Nume complet: Ungureanu Alexandra
Data naşterii: 28 decembrie 1981
Locul naşterii: Bacău
Parteneră: singură
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 60 kg

Acum, cântăreaţa va apărea din nou pe sticlă, într-un alt show de televiziune extrem de apreciat. De data asta la Antena 1, făcând echipă cu mama sa, Anca, în Asia Express.

Conform surselor din trustul Intact, concurenţii din Asia primesc suma de 1000 de euro pentru fiecare episod pe care îl rezistă în concurs. Aşadar, salariul Alexandrei Ungureanu depinde doar de cât de mult rezistă în competiţie.

Drama Alexandrei Ungureanu

Puţini sunt cei care ştiu povestea gri a Alexandrei. O fire retrasă, care nu apare în tabloide şi despre care se află lucruri dolar atunci când mai scoate o piesă, a suferit enorm din dragoste. Se iubea de mai mulţi ani cu Andrei Gheorghiu şi chiar se mutaseră în New York, America. Deşi a cerut-o în căsătorie şi ea a acceptat, chiar când se pregăteau de nuntă Andrei a decis să pună stop, iar Alexandra s-a întors în România şi şi-a reluat viaţa de dinainte.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Mădălin Ionescu
Zanni
Andreea Mantea
Andreea Raicu
Oana Roman