Gabriela Dinu Știri 19.04.2023 10:43

Andreea Esca: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Salariu la Pro TV

Andreea Esca: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Salariu la Pro TV

Andreea Esca, pe numele său complet Andreea Esca Eram, este prezentatoarea Ştirilor Pro TV. Este cea care a deschis transmisiunea postului din Pache Protopopescu, prin celebra replică „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti”, pe 1 decembrie 1995.

S-a născut pe 29 august 1972 la Bucureşti şi, pe lângă locul de la pupitrul celor mai importante ştiri ale zilei de la Pro TV, a mai realizat şi o emisiune denumită „La Radio”, la Europa FM. Este absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism şi este intens profesionalizată la Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994). Cariera sa se confundă cu Pro TV, dar nu a debutat acolo, ci la SOTI, la începutul anilor ’90.

Unde a mai lucrat Andreea Esca până să vină la Pro TV?

Atunci, la îndemnul unui prieten, Andreea Esca, o tânără dornică de muncă şi cu puţin tupeu, se prezenta la interviul pentru postul de prezentatoare a ştirilor de la SOTI. Fără mic de experienţă în domeniu, dar cu jurnalismul în sânge, a doua zi primea postul pentru care aplicase.

Andreea Esca este căsătorită din 29 aprilie 2000 cu Alexandre Eram, iar naşii lor sunt celebrul George Copos, alături de Ana, soţia lui. În 2020, cei doi au trecut printr-o mare încercare, după ce s-au îmbolnăvit amândoi de coronavirus. Soţul său a fost cel mai afectat şi chiar a fost internat în spital în stare gravă şi intubat. Cei doi au împreună doi copii, pe Aris Eram şi mult mai celebra Alexia Eram.

Date Biografice Andreea Esca: înălțime, greutate

Nume complet: Păuleanu Ramona
Data naşterii: 30 martie 1985
Locul naşterii: Prahova
Partener: –
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 58 kg

Cea din urmă are o carieră de succes în online, fiind una dintrele cele mai apreciate figuri de pe Social Media. Are o relaţie de mai mulţi ani cu cântăreţul Mario Fresh, cu care plănuieşte să îşi întemeieze o familie.

În privinţa salariul ei s-au iscat de-a lungul timpului numeroase controverse. Conform surselor din Pro, aceasta ar fi remunerată lunar cu suma de 20.000 de euro. Averea ei creşte considerabil şi din contractele de imagine pe care le are, la care se mai adaugă şi propriul business. Andreea Esca deţine revista A’list Magazine.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ramona Păuleanu
Adrian Vancică
Viviana Sposub
Cabral
Cove