Gabriela Dinu Știri 19.04.2023 10:43

Alexandra Stan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Cât cere pentru o cântare

Alexandra Stan: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Cât cere pentru o cântare

Alexandra Stan este o cântăreaţă celebră de la noi şi un personaj nonconformist din showbiz-ul românesc. A recunoscut recent că este bisexuală, într-un interviu spumos oferit lui Denise Rifai, şi a spus totul într-o notă relaxată.

„Iubesc şi femei şi bărbaţi”, a spus Alexandra Stan atunci când a ales să îşi facă publică orientarea sexuală. La nici două luni după ce a făcut lumină în cazul său, cântăreaţa s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat pe nume Emanuel, pe care îl cunoştea de foarte puţin timp.

Ce nu ştiai despre Alexandra Stan?

Artista trăieşte cea mai bună perioadă a vieţii. Imediat după ce s-a căsătorit, uimind pe toată lumea, Alexandra Stan a povestit cum a decurs momentul magic, atunci când Emanuel a cerut-o de soţie:

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat.

Alexandra Stan, alături de soţul ei, Emanuel. Sursa foto: Facebook
Alexandra Stan, alături de soţul ei, Emanuel. Sursa foto: Facebook

Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta’ „, a spus Alexandra Stan pentru VIVA.

Viaţa sa amoroasă a fost mereu un subiect de presă şi a trecut printr-un moment traumatizant în trecut. În 2013, Marcel Prodan, cel care îi era manager şi iubit, o snopea în bătaie şi cântăreaţa apărea cu faţa tumefeiată după ploaia de lovituri primită.

Date Biografice Alexandra Stan: înălțime, greutate
Nume complet: Stan-Necatu Alexandra
Data naşterii: 10 iunie 1989
Locul naşterii: Constanţa
Partener: Emanuel Petre-Necatu
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 57 kg

A participat recent la celebra emisiune de la Kanal D, Survivor, dar nu a avut un parcurs prea lung, fiind eliminată în fazele incipente ale competiţiei.

Alexandra Stan a făcut o avere din muzică, după ce a scos mai multe piese care au devenit rapid hituri. Nu doar muzica îi aduce bani cântăreţei, aceasta mai încasează o mulţime de bani şi din contractele de imagine.

Dacă vrei să o aduci pe Alexandra Stan să îţi cânte la un eveniment privat trebuie să ţii cont şi de tariful acesteia, care nu este deloc unul mic. Conform surselor din anturajul artistei, aceasta ar cere 7.000 de euro pentru un recital de o oră.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Mădălin Ionescu
Zanni
Andreea Mantea
Andreea Raicu
Oana Roman