Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:32

Oreste Teodorescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Oreste Teodorescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Oreste Teodorescu este un celebru jurnalist român. S-a născut pe 14 iulie 1975 şi s-a remarcat după ce a lucrat alături de Mircea Badea în emisiunile extrem de apreciate denumite Noaptea Târziu sau Mircea vs Oreste Show.

A mai prezentat apoi emisiunea Codul lui Oreste de la Antena 2, în perioada 2007-2008, după care s-a mutat la B1. Acolo a prezentat mai multe emisiuni în perioada 2008-2011, după care a revenit în trustul Intact.

Ce scrie în CV-ul lui Oreste Teodorescu?

A mai lucrat acolo până în octombrie 2014, când a decis să părăsească din nou postul Antena 2. A prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni, precum „Parodii a la Oreste”,”Vremea este cu Oreste”, „Dialoguri cu Oreste” (Realitatea Tv); „Monologuri cu Oreste” (Realitatea Tv); „Protv Magazin” (Pro Tv), „Mircea vs Oreste Show” (Prima Tv).

CV-ul lui Oreste Teodorescu este unul extrem de bogat şi puţini sunt cei care ştiu că este lector universitar în cadrul Facultăţii de Jurnalism de la Universitatea Hyperion din Bucureşti. Totodată, este Doctorand în teologie la catedra de Drept Canonic, Universitatea Ovidius Constanța, președinte al Clubului de Cultură și Presă Româno-Arab şi redactorul-şef al revistei Iniţierea.

Date Biografice Oreste Teodorescu: înălțime, greutate

Nume complet: Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu
Data naşterii: 14 iulie 1975
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Liliana Teodorescu
Înălţime: 1,82 m
Greutate: 80 kg

Printre pasiunile lui Oreste se numără esoterismul, istoria religiilor şi terapiile complementare holistice.

Pe numele său real Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu, acesta este căsătorit cu Liliana Teodorescu, alături de care are o fată, pe nume Sabina. Familia lor s-a mărit recent, iar Oreste a devenit bunic după ce fiica sa a dat naştere unui băieţel. Întotdeauna a fost o fire discretă şi a ţinut departe familia de ochii curioşilor.

Alături de bunul său prieten Mircea Badea, cei doi au deschis împreună o afacere care nu a dat însă randament şi în prezent are datorii înregistrate la stat. La fel se întâmplă şi în cazul celorlalte cinci firme pe care le are pe numele său, toate fiind inactive.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alexandra Ungureanu
Jador
Andreea Esca
Alexandra Stan