Gabriela Dinu Știri 02.01.2024 20:36

Jador: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Survivor 2024

Jador: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri. Survivor 2024

Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, este un cântăreţ de manele de la noi cu mare priză la public. La cei 26 de ani ai săi, acesta a devenit celebru după ce a participat la Puterea Dragostei, show produs şi difuzat de Kanal D.

Provine dintr-o familie credincioasă, cu mulţi copii, din Bacău. Şi-a luat viaţa în piept şi s-a mutat în Bucureşti după ce a fost admis la ASE, specializarea Relaţii Publice Internaţionale. Pe toată această perioadă a locuit într-un cămin studenţesc şi făcea bani la cântări pe ici, pe colo.

Ce scrie în CV-ul lui Jador?

După ce a participat la Puterea Dragostei, a început să fie tot mai vizibil în online. Fanii îi creşteau pe Instagram şi Tik Tok, iar postările sale deveneau virale. Aşa ajungea să cânte alături de Alex Velea, Lino Golden, Tzancă Uraganu sau Costi Ioniţă.

A avut propria emisiune la Antena Stars, iar mama lui făcea deliciul telespectatorilor. Din luna ianuarie a acestui an, a plecat în Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România. Din nefericire pentru el, a trebuit să părăsească echipa famoşilor şi s-a retras din concurs în urma unei accidentări la picior. Competiţia avea să fie câştigată de colegul său de echipă, Zannidache.

Celebritatea i-a crescut tariful, aşa cum era de aşteptat. Pentru o reprezentaţie de 45 de minute, Jador cere 5.000 de euro, fiind unul dintre artiştii cu tarife considerabile. Despre averea sa nu sunt cunoscute încă detalii, însă un lucru este cert, face bani şi din piatră seacă. Lui Jador îi intră bani şi în urma activităţii sale pe reţelele sociale, muzică, televiziune şi contracte de imagine.

Date Biografice Jador: înălțime, greutate

Nume complet: Remus Ionuţ Dumitrache
Data naşterii: 25 martie 1995
Locul naşterii: Bacău
Parteneră: singur
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 80 kg

Recent, Remus Ionuţ Dumitrache a semnat un contract cu Antena 1, pentru cea mai nouă producţie a postului Intact. Este vorba despre Splash! Vedete la apă, care se va difuza la TV începând cu 13 august.

Privind viaţa personală, Jador nu a avut un succes răsunător. S-a iubit pentru o scurtă perioadă cu Ella, de la Puterea Dragostei, iar Georgiana, cea despre care spune că a fost dragostea vieţii lui, Georgiana.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ramona Păuleanu
Adrian Vancică
Viviana Sposub
Cabral
Cove