Gabriela Dinu Vedete 10.08.2022 08:29

Shift: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Shift:  CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Shift este un cunoscut cântăreţ român, foarte bun prieten cu Connect-R, alături de care a participat şi în Asia Express. Acum, acesta ia parte la cea mai nouă emisiune produsă de Antena 1, Splash! Vedete la apă, care se difuzează începând cu 11 august.

Numele său real este Gabriel Mihai Istrate, s-a născut în Galaţi în 1983 şi s-a apucat de muzică încă din adolescenţă, atunci când a înfiinţat trupa Ilogic. A lucrat alături de mai mulţi artişti din România, precum Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gulă, DJ Undoo Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo și alții.

Cine este Shift şi care este numele său real?

Suflet de artist de mic, Shift a făcut şi o facultate tehnică. Acesta deţine o diplomă de inginer mecanic în industria alimentară, însă nu s-a folosit niciodată de ea, căci nu a profesat niciodată, după cum a povestit chiar el: „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar ucide un porc sau vreo oaie.

Pictam când eram mai mic, făceam portrete, peisaje, chiar eram profi, dar acum nu știu dacă mă mai descurc la fel de bine. Cred că părinții mei încă mai au o parte dintre desenele mele mai vechi”.

Nu a fost mereu Shift, deoarece la începuturi i se zicea Kruzet. Pe vremea aceea, lansa piesa Prea devreme, după care punea bazele unui grup de producţie denumit Midiots. Din 2010 a folosit numele pe care îl are şi acum şi a lucrat alături Puya, DJ Osaka, SRG, Sylvie și Bere Gratis, ca producător:

Date Biografice Shift înălțime, greutate

Nume complet: Dragomir Dorin
Data naşterii: 14 noiembrie 1998
Locul naşterii: Gabriel Mihai Istrate
Parteneră: singur
Greutate: 85
Înălţime: 1,83 m

„În general fac colaborări doar cu cei pe care îi cunosc, pe care îi simt aproape de mine. Nu îmi amintesc să fi făcut un featuring doar așa ca să mă aflu în treabă. Connect-R, Whats Up, Adda sunt în primul rând prietenii mei!

Muzica mea în general este bazată pe sinceritate, pe adevăr, așa că tot ce spun în versuri pot să îmi asum oricând și niciodată nimic nu este învechit”, a încheiat Shift.

Face bani din propria muzică, dar şi din ce produce pentru alţii. Acum, la veniturile sale se mai adaugă şi banii de la Splash, căci încasează un salariu în valoare de 1000 de euro, pentru fiecare apariţie la Antena 1.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha
Vlad Craioveanu