Gabriela Dinu Vedete 09.08.2022 08:32

Vlad Craioveanu: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Vlad Craioveanu: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Vlad Craioveanu este un cunoscut om de radio şi TV din România. Dacă la începutul carierei s-a făcut remarcat graţie frizurii de tip afro, acum a renunţat de tot la plete şi chiar la orice fir de păr şi se poartă cu…chelie. În prezent, este angrenat în cel mai nou show de televiziune de la Antena 1, Splash! Vedete la apă.

Craioveanu s-a născut pe 30 septembrie 1977, în Bucureşti. Primul job pe care l-a avut a fost ca realizator de programe în cadrul postului de radio PRO FM, acolo unde a lucrat în perioada octombrie 1997 – mai 2005. După şapte ani şi opt luni, acesta s-a angajat la Radio Guerilla, unde a fost la fel, realizator de programe.

Cine este şi ce scrie în CV-ul lui Vlad Craioveanu?

La postul de radio anterior amintit, acesta a lucrat timp de 8 ani, după care s-a mutat pe acelaşi post, dar la Radio 21. După doi ani, în primăvara anului 2015, Vlad Craioveanu s-a mutat la Smart FM ca Radio Host.

Imediat ce s-a lansat postul de televiziune online al lui Adrian Sârbu, Aleph News, Vlad Craioveanu a fost cooptat şi el în proiect, unde a avut propria emisiune, „Ochii pe mine”. Nu a stat prea mult în online şi din vara anului trecut s-a angajat la Digi FM, unde ocupă tronsonul de după amiază, de la 14:00 la 17:00: „El are o emisiune fără nume, în care umorul fin va completa informaţia, fără a o complica, şi unde muzica va face lin trecerea de la ziua de lucru la starea de seară”, spun cei de la Digi despre colegul lor Craioveanu.

Date Biografice Vlad Craioveanu înălțime, greutate

Nume complet: Ţuluca Vlad
Data naşterii: 30 septembrie 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit
Greutate: 89 kg
Înălţime: 1,90 m

„Am venit pentru colegi vechi, cu viziuni noi. Pentru anvergura instituţiei şi pentru că impărtăşesc aceeaşi ideologie cu oamenii de aici. Am venit pentru că aveam chef să stau de vorbă cu românii şi după-amiază. Să iau pulsul României şi după muncă. Cel mai important este că am venit. Ca să ştii”, spunea Craioveanu după ce se lăsa de Aleph News şi ajungea în trustul celor de la RCS RDS.

Este căsătorit cu o femeie pe care o ţine departe de ochii presei. Cei doi s-au cunoscut în adolescenţă, chiar la ziua ei de naștere, în anul 2001. La veniturile sale salariale de la Digi se adaugă şi banii câştigaţi de la Splash! Vedete la apă, de unde a încsat o sumă consistentă pentru fiecare emisiune la care și-a făcut apariția.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha