Gabriela Dinu Știri 01.08.2022 19:37

Irina Cerban ”Irisha”: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Irina Cerban ”Irisha”: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri

Irina Cerban, poreclită de prieteni ”Irisha”, este unul dintre concurenţii emisiunii Splash! Vedete la apă, de la Antena 1. Are 32 de ani şi a mai luat parte la emisiuni de tip concurs difuzate la TV.

Aceasta a făcut parte şi din show-ul Survivor, pe vremea când era difuzat la Kanal D şi a rămas foarte bună prietenă cu familia Sterp, Culiţă şi Iancu. De aceea, nu a mirat pe nimeni când Irisha a fost invitată la botezul micuţului Milan, pe care Culiţă îl are cu Daniela Iliescu, cea care urmează să-i devină soţie.

Cine este, de fapt, Irina Cerban ”Irisha” şi ce scrie în CV-ul ei?

Mai mult, Irina a participat şi la Bravo, ai stil! Celebrities de la acelaşi post de televiziune, acolo unde a ajuns până în ultimul act al competiţiei, fără să reuşească să pună mâna pe premiul cel mare însă.

Irina Ceban este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, dar şi a şcolii de stilişti din România. După absolvirea cursului anterior amintit, aceasta a plecat în America şi a studiat la şcoala de stilişti. Pandemia a ţinut-o blocată la Miami, timp de nouă luni, perioadă în care a suferit enorm, fiind departe de familie. Dar lucrurile s-au schimbat, restricţiile au dispărut şi Irisha s-a întors alături de cei dragi.

Date Biografice Irina Cerban ”Irisha” înălțime, greutate

Nume complet: Irina Cerban ”Irisha”
Data naşterii: 15 aprilie 1988
Locul naşterii: Chişinău
Parteneră: singură
Greutate: 65 kg
Înălţime: 1,65 m

Puţini sunt cei care ştiu că Irisha face parte şi din industria muzicală şi că numele ei de scenă provine, de fapt, de acolo. Este pseudonimul ei de cântăreaţă. Ea a debutat în 2017, alături de DJ Sava, un producător cunoscut de la noi din ţară. Pe lângă banii pe care îi încasează din muzică, aceasta face sume frumuşele şi din influencing, fiind urmărită de o mulţime de persoane pe conturile de Instagram şi Facebook.

În prezent, Irisha este singură, însă a avut timp de 8 ani o relaţie cu un bogătaş din Republica Moldova.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Costi Diţă
Maria Cârneci